Goed

Trustpilot

Wij staan voor u klaar

Wij helpen u graag verder bij vragen over producten en serviceaanbiedingen, maar ook bij individuele verzoeken. Stuur ons gewoon een kort berichtje. Bij vragen over orders dient u het ordernummer te vermelden. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en beantwoorden.
Afbeelding Kontakt

Wat kunnen wij voor u doen?

Wenst u concreet productadvies?

Wij helpen u graag verder. Stuur ons een berichtje waarin u vermeld waar het precies over gaat. Wij laten zo snel mogelijk wat van ons horen.

Waar is mijn bestelling?

Vat uw verzoek samen in een kort berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Kijk ook eens aan de rechterkant, hier vindt u een selectie passende hulpthema's.

Heeft u hulp nodig bij het uploaden van het bestand?

Wij helpen u graag verder. Vat uw verzoek in een paar punten samen en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wacht u nog op een levering?

Wanneer u vragen heeft over de verzending of wilt u weten waar uw bestelling blijft, vul dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij laten zo snel mogelijk wat van ons horen.

Heeft u uw gewenste product nog niet gevonden?

Om drukwerk van uitstekende kwaliteit tegen gunstige prijzen te kunnen aanbieden, bieden wij veel van onze bestsellers zoals flyers, postkaarten, posters of visitekaartjes in gestandaardiseerde configuraties aan. Wanneer u uw gewenste product niet in de passende configuratie of oplage vindt, schrijf ons dan een e-mail.

Heeft u vragen over een factuur of betaling?

Wij helpen u graag verder. Vat uw verzoek kort samen en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bent u niet tevreden over uw bestelling?

Wanneer uw bestelling niet aan uw ideeën voldoet, kunt u schriftelijk reclameren. Beschrijf uw probleem gericht en stuur ons alle belangrijke informatie (foto's of bewijsexemplaren) voor de aansluitende afhandeling. Wij controleren uw reclamatie en zullen alles in het werk stellen om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Wilt u uw bestelling annuleren?

Beschrijf uw verzoek in een paar punten. Wij laten zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch wat van ons horen. Bij vragen over orders dient u het ordernummer te vermelden. Hartelijk dank.

Heeft u andere vragen?

Beschrijf uw verzoek in een paar punten. Wij laten zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch wat van ons horen. Bij vragen over orders dient u het ordernummer te vermelden. Hartelijk dank.

Heeft u andere vragen?

Beschrijf uw verzoek in een paar punten. Wij laten zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch wat van ons horen. Bij vragen over orders dient u het ordernummer te vermelden. Hartelijk dank.

Heeft u vragen over het bestelproces?

Wij helpen u graag verder. Vat uw vraag samen in een kort berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Heeft u een vraag over de werking van onze onlineshop?

Wij helpen u graag verder. Vat uw vraag samen in een kort berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen over uw klantenaccount of wilt u uw gegevens wijzigen?

Vat uw verzoek samen in een kort berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemeen

Contact

Mijn verzoek *

* Verplichte velden
Upload via dit formulier geen drukgegevens!

De door Onlineprinters GmbH geregistreerde aan personen gerelateerde gegevens en uw e-mailadres worden zonder uw toestemming uitsluitend gebruikt voor het afwikkelen van de overeenkomst en de behandeling van uw aanvragen. U heeft te allen tijde het recht op informatie, blokkering of wissen van deze gegevens. Meer informatie vindt u onder Privacy beleid.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina