10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Goed

Trustpilot
10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

T-shirts kinderen

T-shirts voor kinderen bedrukken en kinderogen laten stralen

Wanneer u een T-shirt voor kinderen wilt laten bedrukken, bent u bij Onlineprinters aan het juiste adres. Wij bedrukken niet alleen T-shirts, sweaters met capuchon of outdoorjacks voor volwassenen, maar ook kinderkleding in verschillende maten. In onze onlineshop vindt u verschillende bedrukbare kinderkledingstukken zoals sportieve kindershirts van het merk "B&C Collection" zonder zijnaden of T-shirts voor kinderen van 100 procent katoen van het merk "Fruit of the Loom". Of het nu is voor de jaarlijks kinderspeeltuindag, het komende voetbaltoernooi, de eerste verjaardag van uw baby of als cadeautje voor een geplande manifestatie voor een goed doel: ontwerp uw individuele favoriete motief passend bij de gelegenheid en laat T-shirts voor kinderen bedrukken in een goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Ogen van jongens en meisjes zullen stralen wanneer ze het te zien krijgen: het door uzelf liefdevol vormgegeven T-shirt. Bedruk dit bijvoorbeeld in een mooi lettertype met de naam van uw spruit of met de naam van het elftal waar uw kind in zit.

Ondeugende spreuken voor gelukkige kinderen

Kleding die er hetzelfde uitziet verbindt: Wanneer u T-shirts voor kinderen laat bedrukken, worden het saamhorigheidsgevoel en de verbondenheid van de groep alleen al door het dragen van dezelfde kleding groter. Stimuleer de teamgeest en doe de jongsten een plezier. Bedruk T-shirts voor kinderen met originele en grappige motieven of spreuken in een cool lettertype. Kinderen houden van stripfiguren en dappere helden, prinsessen of ridders. Jongens en meisjes zullen uw teamshirts waarop de naam van het eigen elftal en de (zelf verkozen) teammascotte is gedrukt, zoals bijvoorbeeld een sterke leeuw, met trots dragen. Voor baby's en kleine kinderen zijn schattige dieren leuke motieven om op shirts te worden gedrukt. Ook spreuken als "Ik wil alleen maar spelen", "Cool kids never sleep", of "Wij zullen winnen" zijn een prima cadeau-idee. Of het nu gaat om een individueel cadeau voor een bedrijfsevenement of als teamshirt, voor grote of kleine kinderen, het bedrukken van een kinder-T-shirt is kinderlijk eenvoudig en zorgt voor veel plezier. En wie weet, misschien wordt het kinderkledingstuk met een individuele opdruk al na korte tijd het nieuwe lievelingsshirt.

Individuele T-shirts voor kinderen laten bedrukken

Met Onlineprinters is het heel eenvoudig een T-shirt voor kinderen te laten bedrukken. Realiseer uw ideeŽn en ontwerp gewoon het gewenste motief met een desbetreffend designprogramma. Upload de drukgegevens vervolgens naar onze onlineshop, zodra het bestelproces is voltooid. Al onze producten natuurlijk ook de T-shirts voor kinderen kunt u in het bestelproces individueel configureren. Voordat wij het kinder-T-shirt dus bedrukken, bepaalt u de juiste basiskleur van het shirt. Behoort blauw tot het kleurenpalet van het jongenselftal van uw vereniging of misschien eerder groen? Beslis bovendien op welke plaats het motief moet worden opgedrukt. Op de borst of op de rug van het kindershirt? Of liever op beiden kanten van het kledingstuk? Wanneer u een T-shirt voor kinderen laat bedrukken, is de juiste maat vooral belangrijk. Kindershirts zijn bij ons voor het grootste deel verkrijgbaar in de maten 104 tot 170. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp direct een individuele tekst of een ander motief, want het laten bedrukken van T-shirts voor kinderen is niet moeilijk.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina