Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

T-shirts dames

T-shirts voor dames bedrukken en dubbel benutten

Geef uw medewerkers voor evenementen, beurzen of de verkoop eens bedrukte T-shirts van hoge kwaliteit. Zo vergroot u het saamhorigheidsgevoel in een team. Bovendien kunnen de T-shirts ook als symbool van herkenning fungeren. Tevens heeft u daarmee een individueel cadeau voor klanten of partners. Behalve shirts voor kinderen en mannenshirts hebben wij ook T-shirts voor vrouwen speciaal met een getailleerde of vrouwelijke pasvorm. Wanneer u een T-shirt voor dames laat bedrukken, kunt u verschillende motieven ontwerpen voor voor- en achterkant. Laat op de ene kant een amusante spreuk voor zichzelf spreken en voorzie de andere kant van uw reclame. Aanwijzing: Let bij het vormgeven op de halslijn van het shirt en plaats de motieven dienovereenkomstig. Wanneer u een T-shirt voor dames wilt laten bedrukken, dient u nog vˇˇr de vormgeving na te denken over de kleuren. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende shirt-kleuren en kunt u maximaal twee drukkleuren gebruiken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina