Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Dekseldozen

HOOGWAARDIGE DEKSELDOZEN BEDRUKKEN VOOR UW RELATIEGESCHENKEN

De verpakking doet het 'm! Wanneer u uw klanten of langjarige zakenpartners iets cadeau wilt geven, of dat nu is voor Kerstmis, ter gelegenheid van een succesvol jaar of voor een verjaardag, dan kunt u voor dit relatiegeschenk een aantrekkelijke dekseldoos laten bedrukken. Want hoe waardevol of creatief uw eigenlijke cadeau ook is: de eerste indruk telt. Daarom zijn individuele cadeauverpakkingen zo populair en zien er in de kleuren van uw bedrijfsdesign zeer professioneel uit. Als inhoud voor de dekseldozen zijn bijvoorbeeld handzame notitieboekjes, hoogwaardige metalen balpennen, schrijfsets of aantrekkelijk vormgegeven tafelkalenders met uw logo heel geschikt. Als cadeauverpakking is behalve een dekseldoos in uw corporate design ook bedrukt cadeaupapier of een hoogwaardige papieren draagtas geschikt.

DEKSELDOOS ALS PRODUCTVERPAKKING

Wanneer er geen cadeautje in de doos moet komen, kunt u de dekseldozen ook laten bedrukken om uw producten erin te verpakken. In tegenstelling tot vouwdozen die alleen in elkaar moeten worden gevouwen, bestaan deze dozen uit een in elkaar gevouwen deksel dat over de iets kleinere doos wordt geplaatst. Omdat deksel en bodem niet met elkaar worden verlijmd, maar alleen vanwege de vouwtechniek en precies passende afmetingen aan elkaar vast blijven zitten, kunnen de verpakkingen zonder schaar of mes worden geopend. Wanneer u de dekseldozen als productverpakkingen laat bedrukken, is er in de dozen maat L bijvoorbeeld ruimte voor producten met afmetingen van minder dan 18 x 18 cm. De hoogte van deze dozen bedraagt 3,5 cm. Onze dekseldozen maat S hebben daarentegen de afmetingen 11 x 11 x 2,5 cm. Behalve deze vierkante formaten bieden wij ook rechthoekige aan. Afhankelijk van het product komen echter misschien ook eerder kussendoosjes, flesverpakkingen of de reeds genoemde vouwdozen in aanmerking. Wanneer u dekseldozen wilt laten bedrukken, kunt u deze bestellen vanaf een oplage van 100 stuks. Als pure verzendverpakkingen kunnen wij u de dekseldozen echter niet aanbevelen, omdat deze geen kamerstructuur zoals een verzenddoos hebben.

MATERIAAL EN BEDRUKKEN VAN DE DEKSELDOZEN

Wij bedrukken uw dekseldozen in vierkleurendruk. De dozen zijn gemaakt van Chromokarton dat als veredeling een matte laag dispersielak krijgt. Daardoor voelen deksel en bodem van de dekseldozen mat en glad aan. Chromokarton is stevig papier dat bestaat uit meerdere lagen, dat verkrijgbaar is voor cadeaudozen met een gramsgewicht van 300 g/m2. Dekseldozen kunnen op verzoek zowel op het deksel en de bijbehorende kanten als op de bodem worden bedrukt. Wij leveren de verpakkingen al in elkaar gevouwen en verlijmd. Omdat de bodem wanneer de doos dicht is niet volledig onder het deksel verdwijnt, maar er een deel in het zicht blijft, kunt u hier prima met kleuren spelen en accenten aanbrengen. Terwijl uw logo op het deksel zou kunnen worden gedrukt, heeft u op de bodem de mogelijkheid, afhankelijk van het gebruik, wensen of productinformatie te plaatsen. Zo maakt u van de bedrukte dekseldozen optimaal gebruik als product- of cadeauverpakking.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina