Kussendoosjes

GONDELDOOSJES OF KUSSENDOOSJES, DE IETS ANDERE CADEAUVERPAKKINGEN

Het verpakken van producten en cadeaus is absoluut noodzakelijk. Enerzijds zijn verpakkingen praktisch en beschermen de inhoud tegen krassen en vuil. Anderzijds kunnen ze, wanneer ze mooi of hoogwaardig zijn vormgegeven, waardeverhogend werken en op de ontvanger indruk maken. Een bijzonder soort cadeauverpakking vormen gondeldoosjes ofwel kussendoosjes. Zoals de naam al zegt lijkt de vorm van de bolronde doosjes op een opgeschud kussen. De cadeaudoosjes worden plano liggend en niet in elkaar gevouwen geleverd. Voor cadeautjes en producten kunt u uw gondeldoosjes laten bedrukken met uw reclameboodschap of een door u gewenst motief. De kussenverpakking is aan beide kanten voorzien van een naar binnen gewelfde, inklapbare sluiting. Pas wanneer het doosje in elkaar is gevouwen, ontplooit zich de uiteindelijke vorm van de kussendoosjes. Door het dichtklappen van de openingen worden de verpakkingen bovendien afgesloten.

PRAKTISCHE VERPAKKING VOOR GIVE-AWAYS: BEDRUKTE GONDELDOOSJES

Met individuele weggevertjes kunt u bij uw klanten en belangstellenden succes boeken tijdens beurzen, evenementen of als kleine attentie tussendoor. U kunt ook gondeldoosjes laten bedrukken om reclameboodschappen van tijdelijke aard te verspreiden. Zo kunt u reeds bestaande weggevertjes toch gebruiken voor verschillende reclameacties en de boodschap gaat niet verloren. Laat dus gondeldoosjes bedrukken om uw nieuwe reclamecampagne te pushen of uw actuele reclamemotief te verspreiden. Praktisch: Zo kunt u individuele gondeldoosjes bij ons rondom zonder rand laten bedrukken en zo motieven in bonte kleuren over het hele oppervlak gebruiken. Stuur ons gewoon de vormgeving van uw design toe.

GONDELDOOSJES BEDRUKKEN, FORMAAT, PAPIER EN OPLAGE BEPALEN

Wanneer u gondeldoosjes laat bedrukken en deze als productverpakking of cadeaudoos voor reclameartikelen wilt gebruiken, kunt u in onze shop kiezen uit twee soorten papier: kunstdrukpapier en Chromokarton. Dankzij een papierdikte van 300 g/m▓ zijn beide varianten stevig. Door het gladde oppervlak van kunstdrukpapier komen tweedimensionale en gekleurde afbeeldingen heel goed tot hun recht. Dankzij de matte finish van kunstdrukpapier en Chromokarton ziet uw drukwerk er zeer hoogwaardig uit. Het voordeel van karton: dit onderscheidt zich door een zeer hoog weerstandsvermogen bij het buigen. De bedrukte gondeldoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes van S tot XL, en kunnen worden besteld vanaf een oplage van 100 stuks.

Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie