Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Brillendoekjes

BRILLENDOEKJES BEDRUKKEN VOOR EEN HELDERE KIJK OP DE DINGEN

Doe eens iets speciaal voor de brildragers onder uw klanten: Laat brillendoekjes bedrukken en zet deze gericht als reclamemiddel in. Vooral onderweg zult u uw doelgroepen met een bedrukt brillendoekje voor het schoonmaken van optische hulpmiddelen een plezier doen. Want niet altijd heeft men een passend reinigingsdoekje voor een bril bij de hand. Maar niet alleen brillendragers hebben baat bij het reclamemiddel. Ook zonnebrillen worden met de brillendoekjes behoedzaam gereinigd. Want het gebeurt in het dagelijks leven nogal eens dat stof, vuil, vegen of vocht het zicht vertroebelen. Wanneer uw klanten op zo'n moment een zacht brillendoekje met een opvallende opdruk van uw onderneming bij de hand hebben dat hen weer een heldere kijk op de dingen biedt, verbinden ze dit positief met uw merk. Maak daarom gebruik van praktische microvezeldoekjes voor uw reclamedoeleinden als nuttige weggevertjes, en laat brillendoekjes bedrukken met uw logo, een leuke tekst of een individueel vormgegeven motief. Overigens: In combinatie met een zonnebril inclusief opdruk heeft u ook snel een mooi relatiegeschenk voor zonnige dagen paraat.

ONGEBRUIKELIJK, MAAR PRAKTISCH RECLAMEMIDDEL BEDRUKTE BRILLENDOEKJES

Wanneer u brillendoekjes laat bedrukken en deze als reclameartikel wilt gebruiken, dient u te kiezen voor hoogwaardige microvezeldoekjes. Want deze hebben veel voordelen: In tegenstelling tot papieren zakdoeken en vochtige brillendoekjes zijn ze zachter en beschadigen de brillenglazen niet. Zonder water of chemische stoffen zorgen deze doekjes van microvezels weer voor een helder zicht. Bovendien kunnen ze meerdere keren worden gebruikt. Ook opticiens zweren bij microvezels, wanneer het gaat om een kras- en streepvrije reiniging van brillenglazen van echt glas en kunststof glas. Ontdek met microvezeldoekjes een nieuw reclameoppervlak voor uw onderneming en laat bij ons individuele brillendoekjes bedrukken. Wij bieden u twee verschillende maten schoonmaakdoekjes voor brillen om te laten bedrukken. De reinigingsdoekjes worden altijd afzonderlijk verpakt geleverd en de doekjes kunnen zo direct als praktisch reclamemiddel worden uitgedeeld. Wanneer u bij ons brillendoekjes laat bedrukken, worden uw reclamemotieven aan de voorkant van de brillendoekjes weergeven in hoge kwaliteit, de achterkant van de doekjes blijft altijd onbedrukt.

BEDRUKTE BRILLENDOEKJES VOOR HET SCHOONMAKEN VAN DISPLAYS, LENZEN EN OPPERVLAKKEN

Wanneer u brillendoekjes laat bedrukken, kunt u deze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Want de microvezeldoekjes zijn niet alleen zeer geschikt voor het schoonmaken van brillenglazen. Ook voor andere gevoelige oppervlakken als glas is het zachte materiaal lief. Zo dienen bijvoorbeeld ook spiegels, displays of lenzen behoedzaam te worden gereinigd. Een onvakkundige reiniging met bijvoorbeeld een papieren zakdoek of een vochtige doek kan hier leiden tot lelijke strepen en vegen. In het ergste geval kunnen er zo kleine krasjes op de oppervlakken ontstaan. Laat daarom brillendoekjes bedrukken met uw bedrijfslogo, een unieke slogan of uw bekende reclamemotief, en biedt uw klanten en partners met deze reclamemiddelen en praktisch alternatief voor dergelijke reinigingsmethoden.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina