Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Tanktops

Tanktops bedrukken en modieuze statements maken

Tanktops zijn altijd een geliefd en en praktisch kledingstuk, of ze nu over iets heen of onder een ander kledingstuk worden gedragen. Ze worden universeel gedragen bij verschillende gelegenheden door zowel mannen als vrouwen. De mouwloze shirts kunnen goed worden gedragen onder een trui, hoody of T-shirt en zijn zo ideaal voor de trendy laagjeslook in voorjaar en herfst. Tanktops komen nog beter tot hun recht in de zomer: Bij hoge temperaturen en tijdens vrijetijdsactiviteiten in de openlucht zijn ze het ideale kledingstuk weinig stof in een mouwloos design. Laat tanktops bedrukken en maak modieuze statements met uw logo, uw reclameboodschap of een grappige spreuk.

Dat past bij uw marketingmix: bedrukte tanktops

Het voordeel van bedrukt textiel ligt voor de hand. Dit kan worden gebruikt als herkenningsteken voor uw medewerkers en draagt bijvoorbeeld tijdens evenementen ook bij aan de verbondenheid van de teamleden onderling. Laat bijvoorbeeld tanktops bedrukken wanneer u een team voor de komende regionale bedrijfsloop aan de start wilt laten verschijnen. De mouwloze kledingstukken kunnen bij uitstek worden gebruikt als modieuze loopshirts en zo de aanwezigheid van uw onderneming tijdens sportieve evenementen vergroten. Want bedrukte bovenstukken zijn ideale reclamedragers voor uw merk. Wanneer u tanktops laat bedrukken, kunt u deze ook gebruiken als reclameartikelen tijdens beurzen en evenementen of als relatiegeschenken aan zakenpartners cadeau geven. Overigens: U kunt in onze shop losse voorbeelden in verschillende maten bestellen, om de juiste aantallen maten voor de leden van uw team beter te kunnen inschatten.

Tanktops bedrukken bij ons een fluitje van een cent!

Wij bedrukken uw individuele tanktops naar uw wensen. Kies gewoon in ons assortiment de passende producten. Behalve verschillende modellen en pasvormen kunt u ook de kleuren van uw tanktops uitkiezen. Ontwerp vervolgens uw individuele motief in de vorm van een tekst of logo en upload het tijdens het bestelproces. Bepaal daarna de maten en aantallen tanktops. Zodra de bestelling voltooid is, produceren wij uw tanktops met een unieke opdruk en in uw corporate design middels hoogwaardige textieldruk. En u kunt met de uniform bedrukte tanktops als team van een sportclub, een vereniging of onderneming gezamenlijk optreden of buitenstaanders laten zien bij wie u hoort.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina