Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Jassen

Met bedrukte jassen gewapend voor elk weertype

Overtuig uzelf van ons exclusieve assortiment aantrekkelijke jassen en laat uw gewenste motief eens op jassen drukken. Wij bieden een enorme keuze aan hoogwaardige jassen waarmee u modieuze statements kunt maken. Wapen u tegen elk jaargetijde en bescherm uzelf tegen weer en wind. Onderscheid u door middel van modieuze statements van uw medeconcurrenten en profiteer van een bescheiden aanwezigheid van reclame. Bedrukte jassen, zoals winterjassen en windjacks kunnen een echt alternatief zijn voor de gebruikelijke bedrukte reclameartikelen, en de effectiviteit van uw reclame enorm vergroten.

Jassen bedrukken voor klanten, medewerkers en zakenpartners

Reclamejassen worden vooral gebruikt voor medewerkers en klanten. Vanuit het oogpunt van een onderneming zijn jassen met reclameopdruk heel praktisch, vooral wanneer er veel buitendienstmedewerkers in dienst zijn of men deelneemt aan veel beurzen. Zonder al te veel moeite herkennen de klanten uw medewerkers aan de hand van uw bedrukte jassen in het corporate design van uw onderneming. Maak gebruik van deze voordelen en laat in onze shop jassen bedrukken.

Onze tip: U zult door uw klanten zeer gewaardeerd worden, wanneer u hoogwaardige relatiegeschenken cadeau doet, bijvoorbeeld in de vorm van een modieus jack. Wanneer u speciale klantevenementen plant, kunnen bedrukte jassen een aantrekkelijk en praktisch reclamemiddel vormen. Kortom, u kunt uw zakelijke relaties versterken wanneer u voor uw klanten jassen laat bedrukken.

Scoren met alternatieve reclamemiddelen en jassen laten bedrukken

Het bedrukken van jassen kan een echt alternatief vormen voor de gebruikelijke bedrukte reclameartikelen. Met zeefdruk als drukprocedÚ kunt u zowel de voor- als achterkant van onze jassen laten bedrukken.

Mogelijke vlakken: Aan de voorkant kunt u boven de linkerkant op de borst uw bedrijfslogo aanbrengen. Het tweede bedrukbare vlak bevindt zich op het rugpand van de jassen, hier kunt u uw logo nogmaals laten drukken en/of motieven, vlotte spreuken en nog veel meer. Aan uw fantasie wordt geen paal en perk gesteld. Leef u uit op de perfecte vormgeving van uw nieuwe reclamejassen en kies een geschikte kleur.

Aanwijzing: U kunt uw individuele mix van maten samenstellen uit een grote selectie kledingmaten.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina