Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Uitnodigingen

Voor speciale gelegenheden: persoonlijke uitnodigingen laten drukken

In onze huidige tijd is het geen probleem meer om uitnodigingen voor een etentje snel per e-mail te versturen of uw aanwezigheid bij een verjaardag met een berichtje via de smartphone te verzenden. Toch zijn er gelegenheden waarvoor men persoonlijke uitnodigingen wil laten drukken en op de klassieke manier via de post wil versturen. Tot deze gelegenheden behoren bijvoorbeeld kroonjaren, huwelijken, confirmatie en communie, de eerste schooldag of doopfeesten. Maar ook op zakelijk gebied zijn er veel gelegenheden waarvoor het de moeite waard is uitnodigingen te laten drukken, en deze in mooie enveloppen per post naar zakenpartners, klanten of medewerkers te sturen: bijvoorbeeld een aanstaand bedrijfsjubileum, de jaarlijkse kerstviering of het zomerfeest, of de komende open dag. Voor welke gelegenheid u de uitnodigingen ook wilt bestellen: Niet alleen de voorpret voor de aanstaande gelegenheid zorgt voor positieve emoties. Ook de gevoelsmatige beleving die de kaarten bij de ontvanger teweegbrengen, uw geslaagde ontwerp evenals de fantastische kwaliteit van onze verschillende soorten papier, zorgen ervoor dat de uitnodigingen overtuigen. Kaarten met een smaakvolle lay-out die aan het desbetreffende doel beantwoorden, hebben als effect dat ze vaak veel langer op een bureau blijven staan of op een prikbord blijven hangen dan de datum van het aangekondigde evenement. Het beste voorbeeld zijn als huwelijksuitnodiging verstuurde kaarten van lieve vrienden.

Ja, ik wil: individueel vormgegeven uitnodigingen drukken

Wanneer u besloten heeft om voor het eerstvolgende feest zelf vormgegeven uitnodigingen te laten drukken, moet u zich bezighouden met het concrete ontwerp van de lay-out en de inhoud. De belangrijkste informatie kan met de vijf W-vragen worden samengevat: wie, wat, waarom, wanneer en waar. Bij de optische vormgeving van de uitnodigingen bent u op geen enkele manier beperkt alleen de informatie betreffende de drukgegevens dient u altijd in acht te nemen. Deze vindt u in onze online-shop op de productpagina's van de desbetreffende kaarten. Afhankelijk van de gelegenheid kan het motief op de voorkant wat bescheidener zijn, maar ook flitsend en opvallend. Belangrijk is alleen dat het ontwerp van het buiten- en binnendeel met het oog op de gebruikte kleuren, lettertypes, afbeeldingen en designelementen bij elkaar past en in z'n geheel harmonisch is - minder is vaak meer. Bij een speciale gelegenheid zoals een doop, bedrijfsfeest, een verjaardag of jubileum zijn lettertypes met krukken heel populair. Voor huwelijksuitnodigingen zijn er zelfs speciale bruiloftslettertypes, zodat de trouwkaarten er bijzonder feestelijk en romantisch uitzien. Ook zakelijke uitnodigingen kunt u het best ook altijd met uw logo, uw slogan en het volledige bedrijfsadres laten bedrukken. Ook het vermelden van een contactpersoon die eventuele vragen kan beantwoorden is zinvol, en maakt het voor de ontvanger van de kaart gemakkelijker om contact met uw bedrijf op te nemen.

Het passende formaat voor uw uitnodigingen

In onze onlineshop kunt u uitnodigingen in veel verschillende formaten bestellen zowel in staand als liggend formaat. De twee gangbaarste formaten zijn A6 en DL. Aparte formaten zoals bijvoorbeeld vierkante uitnodigingen hebben daarentegen als effect dat ze ook heel erg opvallen. Vouwkaarten zijn als uitnodigingen vaak de eerste keus. Ze bieden voldoende ruimte om alle informatie te vermelden, zonder overladen aan te doen. Wanneer het feest waarvoor u gasten uitnodigt eerder een informeel karakter heeft, kan echter ook een eenvoudige postkaart als uitnodiging volstaan. Hiervoor heeft u de mogelijkheid heel speciale uitnodigingen te laten drukken, want de enkelzijdige kaarten zijn ook verkrijgbaar in een rond en ovaal formaat. Bovendien kunt u de uitnodigingen in de vorm van een postkaart van een gedeeltelijke veredeling laten voorzien, door middel van glanzende UV-lak, reliŽflak of zilverfolie. Bij onze gangbare vouw- en postkaarten vind u in onze onlineshop een ruime keuze aan papiersoorten met verschillende gramsgewichten. Kunstdrukpapier, chromokarton of Splendorlux: Kies het passende papier en het desbetreffende gramsgewicht voor uw eigen verjaardagsuitnodiging of zakelijke bedrijfsfeest-uitnodiging. Indien gewenst, voorzien wij de bestelde kaarten graag van een extra veredeling zoals een glanzende of matte cellofaanlaag, soft-touch-cellofaanlaag of glanzende UV-lak. Andere luxe en hoogwaardige soorten papier zoals linnenkarton of Vergť beige van de firma Gmund vindt u bij onze exclusieve vouwkaarten.

Uitnodigingen gewoon online vormgeven

Nooit eerder was het zo eenvoudig om uitnodigingen te laten drukken: Met onze onlinetool ontwerpt u uw uitnodigingen, wenskaarten of bedankkaarten direct op onze website. Dit gaat met onze templates snel en eenvoudig en biedt u desondanks heel veel mogelijkheden om uw kaarten met het oog op het ontwerp individueel aan te passen en de voorkant te voorzien van het door u gewenste motief. U kunt zowel eenvoudige postkaarten online vormgeven als hoogwaardige vouwkaarten maken in de online-vormgeven-tool. U kunt uw individuele wensen en ideeŽn bij het vormgeven en drukken van de uitnodigingen daarbij in de gangbare formaten DL en A6 uitvoeren. Pas de kleuren, lettertypes en de stijl van de uitnodigingen van onze templates helemaal naar uw eigen ideeŽn aan. Natuurlijk kunt u ook uw logo op de uitnodiging drukken en deze op de voor- en achterkant evenals bij de openklapbare kaarten binnenin voorzien van individuele afbeeldingen. Wanneer u de aanpassing van de template heeft voltooid, ontvangt u een kant-en-klaar pdf-bestand (uw drukgegevens). Het enige wat dan nog ontbreekt zijn bijpassende enveloppen. Deze kunt u natuurlijk eveneens in een uitstekende kwaliteit en in veel verschillende formaten in onze onlineshop bestellen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina