Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Snacks en zoute koekjes

KOEKJES BEDRUKKEN: UW BEDRIJFSLOGO OP ZOETE KOEKJES

Van koekjes word je gelukkig, en omdat de zoete baksels maar zo klein zijn, hoef je je er bij het genieten ervan ook niet schuldig te voelen. Laat koekjes bedrukken en serveer deze lekkernijen samen met een lekker kopje koffie. Een koekje verzoet de tijd tijdens interne meetings of belangrijke afspraken met zakenpartners, maar kan ook als kleine attentie ter overbrugging van de wachttijd voor klanten worden gebruikt. In ons assortiment vindt u veel verschillende lekkere koekjes: Eten uw klanten liever Italiaanse koekjes als amarettini of cantuccini? Of worden uw zakenpartners enthousiast van knapperige Florentijnse koekjes of klassieke chocoladekoekjes van Bahlsen? Het merk Bahlsen staat voor zeer hoge kwaliteit en een Duitse koekjesproductie die rijk is aan tradities. Daarom mogen koekjes van Bahlsen niet ontbreken in ons assortiment koekjes. Het is lastig te besluiten welke koekjes bedrukt en besteld moeten worden. Amarettini en cantuccini worden graag als knapperige reclamekoekjes bij koffie of thee geserveerd. Maar de Italiaanse koekjes kunnen net als alle andere koekjes ook gewoon zomaar cadeau worden gegeven. Want elk koekje is apart verpakt en dat is vooral bij koekjes met chocola heel praktisch. Wanneer u direct twee of drie verschillende soorten koekjes laat bedrukken en bestelt, speelt u op safe en dan vindt elke snoeper wel iets van zijn gading. Bij de vormgeving van het motief dat wij voor u op de verpakking van de koekjes drukken, kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Bij veel ondernemingen is het bedrukken van reclamekoekjes met een logo heel populair. Maar ook een andere individuele reclameboodschap of een eenvoudig "Dankjewel", "Hartelijk welkom" of "Voor jou" zal in de smaak vallen.

IEDEREEN HOUDT VAN KOEKJES! BEDRUK EENS EETBARE WEGGEVERTJES

Net als chocola worden koekjes graag in elk jaargetijde en bij elke gelegenheid gegeten. Hebt u er al eens aan gedacht om ter gelegenheid van Kerstmis als kleine attentie koekjes te laten bedrukken? Ontwerp de verpakking van de koekjes met een kerstmotief evenals uw logo en verstuur de heerlijke koekjes samen met uw kerstwensen. Met een beetje handigheid en hart en ziel worden de individueel bedrukte lekkernijen bijna net zo persoonlijk alsof u de kerstkoekjes zelf zou bakken.

Individueel bedrukte koekjes zijn echter niet alleen met Kerstmis lekker promotiemateriaal, maar ook leuke relatiegeschenken tijdens beurzen, bedrijfsevenementen of andere bijeenkomsten. Daar vinden de kleine, knapperige lekkernijen met logo altijd gretig aftrek. Waarom dus niet eens ter gelegenheid van de volgende beurs koekjes laten bedrukken en aan de bezoekers uitdelen? Dan heeft u direct de aandacht van de ontvangers en kunt u deze bij uw beursstand gericht aanspreken over uw onderneming en uw producten. Om uw (bij de beurs passende) reclameboodschap op de koekjes te drukken, heeft u de ruimte op de voorkant van de koekjesverpakking tot uw beschikking. Uw logo, uw reclame of een ander willekeurig motief drukken wij vierkleurig op het drukgedeelte. Aan de achterkant van de apart verpakte lekkernijen wordt wettelijk verplichte informatie zoals gegevens over de inhoud gedrukt. Hoe het drukken van een logo op relatiegeschenken precies in z'n werk gaat en waarop moet worden gelet, leggen wij u uit in ons MAGAZINE. Daarmee staat het bedrukken van koekjes en uw bestelling niets meer in de weg!
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina