Afbeelding van
Bestelling: Klimaatneutraal drukken

Uitstekend

4.59/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
Aanwijzingen m.b.t. productie- en levertijden:
Op 11-06-2020 is onze productie gesloten. Daardoor kunnen de levertijden 2 tot 3 extra werkdagen in beslag nemen. Onze klantenservice is op deze dag eveneens niet bereikbaar.
Vanaf 12-06-2020 zijn wij weer bereikbaar zoals gewoonlijk. Wij vragen uw begrip hiervoor.

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

BESTELLING: KLIMAATNEUTRAAL DRUKKEN

Bij de productie van drukwerk kan de uitstoot van CO2weliswaar niet volledig worden voorkomen, maar deze kan op een andere plaats wel weer worden gecompenseerd. Wij zijn ons bewust van deze ecologische verantwoordelijkheid. Daarom hebben wij in samenwerking met de specialist voor klimaatbescherming ClimatePartner onze betrokkenheid bij de bescherming van het milieu uitgebreid en de mogelijkheid gecreëerd om klimaatneutraal te drukken.

Hoe laat ik mijn drukwerk klimaatneutraal drukken?

Heel eenvoudig: Kies tijdens de bestelprocedure onder het punt "Betaling/Verzending" gewoon de optie "Klimaatneutrale productie" – met slechts één klik was bescherming van het milieu nog nooit zo gemakkelijk! De hoeveelheid CO2 van uw drukopdracht wordt automatisch berekend en gecompenseerd via een klimaatbeschermingsproject van uw keuze. De gemiddelde meerkosten bedragen slechts ongeveer 0,7% van de waarde van de opdracht en worden duidelijk en transparant aangegeven.

Wat levert het mij op?

Met klimaatneutraal drukken neemt u actief de verantwoordelijkheid op u voor onze natuur en levert u een bijdrage aan de bescherming van het milieu. En dat kunt u ook heel eenvoudig aan uw klanten, medewerkers of partners laten zien: Direct na de bestelling kunt u een individueel PDF-certificaat downloaden met uw naam, informatie over de opdracht en de gecompenseerde hoeveelheid CO2, waarop duidelijk wordt vermeld welke bijdrage u heeft geleverd aan de bescherming van het milieu. Bovendien stellen wij met de label-generator gratis uw individuele klimaatbeschermingslabel met een duidelijk klimaatbeschermings-identificatienummer ter beschikking als PDF- of EPS-bestand, dat u nog vóór het uploaden van uw drukgegevens kunt invoegen – desgewenst zelfs met QR-code.

Hoe werkt klimaatneutraal drukken?

Voor elke afzonderlijke drukopdracht waarbij de optie “Klimaat neutrale productie” wordt mee besteld, vindt een CO2-emissie compensatie plaats. Dit werkt, doordat de hoeveelheid broeikasgassen die bij uw drukopdracht wordt uitgestoten, wordt gecompenseerd in een klimaatbeschermingsproject. De door u geleverde bijdrage ondersteunt het project van uw keuze bij het actief beschermen van het milieu en de klimaatbalans wordt weer hersteld. 

Momenteel kunt u kiezen uit drie klimaatbeschermingsprojecten. Of u nu de bosbescherming in Brazilië, een waterkrachtcentrale in Indonesië of een windenergieproject in Turkije ondersteunt: u neemt daarmee de verantwoordelijkheid voor de natuur op u en verbetert uw CO2-"voetafdruk".

Wat werd er tot nog toe bereikt?

Sinds drukopdrachten in onze onlinedrukkerij klimaatneutraal gedrukt kunnen worden, geeft elke maand ongeveer vijf tot zes procent van de klanten in heel Europa de voorkeur aan deze milieuvriendelijke drukoptie. Alleen al in 2013 werden enkele tienduizendenden drukopdrachten klimaatneutraal afgehandeld. Dat komt ongeveer overeen met de CO2-uitstoot van circa 1000 nieuwe kleine auto's die elk 8400 km afleggen.