Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Visitekaartjes

Goed

39 beoordelingen op

TrustpilotTrustpilot

VISITEKAARTJES DRUKKEN MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Lange gesprekken en korte smalltalks kunnen prachtig worden afgerond met de uitwisseling van visitekaartjes. De positieve indruk van een persoonlijk gesprek kunt u bevestigen met een hoogwaardig visitekaartje en er zelfs voor zorgen dat de indruk blijft voortduren tot u weer opnieuw contact hebt. Daarvoor hebben wij er bij de keuze van onze papiersoorten met name op gelet, om behalve een hoogwaardig assortiment ook heel stevig papier aan te bieden. Zo kunt uitdrukking geven aan uw persoonlijkheid en visitekaartjes uitdelen die lang meegaan!

Welke gegevens moeten beslist op een visitekaartje staan?

  • Bedrijfsnaam inclusief logo in het corporate design
  • Reclameboodschap, slogan of claim
  • Volledige naam (evt. met academische titel)
  • Functie binnen het bedrijf, naam van het beroep
  • Bedrijfsadres
  • Telefoonnummer en mobiel nummer (met landnummer)
  • Persoonlijk e-mailadres
  • Internetadres van de bedrijfshomepage
  • Evt. andere contactgegevens zoals sociale mediaprofielen

HET PAPIER DOET HET 'M: VISITEKAARTJES GEWOON UPGRADEN

Bij onze klassieke visitekaartjes varieert het assortiment papiersoorten van expressief kunstdrukpapier en glanzend Chromolux-papier tot milieubewust kringloopkarton. Daarmee heeft u gevarieerde mogelijkheden om visitekaartjes te laten printen die indruk maken. De populairste papiersoort in onze categorie klassiekers is kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 300 g/m≤. Dat onderscheidt zich door de hoge duurzaamheid en intensieve kleurweergave, en is zeer geschikt voor iedereen die grote hoeveelheden visitekaartjes uitdeelt, bijv. tijdens evenementen, beurzen en andere bijeenkomsten. Bij heel bijzondere gelegenheden kunt u zich met onze exclusieve visitekaartjes onderscheiden van de massa. De enkelzijdig bedrukte adreskaartjes worden gemaakt van dikker papier en zijn daarmee dus nog sterker. De favoriet van onze klanten is het 290 g/m≤ bristolkarton, waarbij de kleuren dankzij het briljant witte oppervlak heel intensief worden weergegeven.

DETAILS MATTER: RONDE CIRCULAR EDGES, UV-LAK & PRINTING

Wanneer u visitekaartjes laat drukken, kunt u tegelijk met uw bestelling een upgrade boeken. Voor klassieke visitekaartjes en visitekaartjes met ongestreken papiersoorten kunt u kiezen voor een hoekafronding. Dan worden de hoeken van de visitekaartjes na het drukken afgerond, waardoor ze prettig in de hand liggen. Een andere optie om het vlaggenschip van uw bedrijf te versterken is de afwerking. U kunt klassieke visitekaartjes een speciaal tintje geven met een glanzende UV-lak of een matte soft-touch cellofaancoating. Gedeeltelijke afwerking zoals hete foliedruk kan worden gebruikt om individuele elementen zoals lettertypes of het logo van uw ontwerp te accentueren. Hot foil stamping creŽert een glinsterend spiegelbeeld. In ons Help-functie kunt u lezen waar u op moet letten bij het maken van een deelafwerking in de drukgegevens.

Tip: U kunt uw drukgegevens ook maken met behulp van onze sjablonen, die u kunt downloaden op de betreffende productpagina. Als u zelf geen drukgegevens heeft, kunt u visitekaartjes online ontwerpen. Met onze online ontwerptool kunt u uw visitekaartjes in het formaat 8,5 x 5,5 cm direct in uw browser ontwerpen. U kunt dan kiezen uit verschillende papiersoorten en andere opties zoals afwerking of hoekafronding.

De meest voorkomende formaten visitekaartjes in ťťn oogopslag

Grootte in cmVeiste pixels bij 300 dpi
8,5 x 5,51. 004 x 650
9,0 x 5,01,063 x 591
5,5 x 5,5650 x 650

FAQ's OVER VISITEKAARTJES

Kan ik de voor- en achterkant van de visitekaartjes laten bedrukken?

Onze dubbelzijdig bedrukte visitekaartjes worden aan de voor- en achterkant bedrukt. U kunt in onze onlineshop echter ook enkelzijdig bedrukte visitekaartjes kiezen. Bij deze zakenkaarten wordt dan alleen de voorkant bedrukt.

Heeft Onlineprinters ook visitekaartjes met kleur op snee in het assortiment?

Ja. Wij verkopen zogenoemde multiloft-visitekaartjes. Deze zijn ook heel geschikt, wanneer u de voorkeur geeft aan zeer stevige kaartjes. De kern is gekleurd, wordt door twee witte lagen papier omgeven en is leverbaar in elf verschillende kleuren.

Met welke software moet ik mijn bestand bij voorkeur opmaken?

Voor bijna alle producten kunt u op de productpagina een passende template in psd- of indd-formaat voor Photoshop of InDesign downloaden en deze naar eigen wens personaliseren. Wij adviseren deze lay-outprogramma's ook voor de vormgeving van uw drukwerk. Belangrijker dan het programma waarmee u vormgeeft, is de bestandsopmaak. In onze aanwijzingen voor de bestandsopmaak vindt u een checklist die handig kan zijn voor het maken van de juiste opmaak. Stuur ons uw definitieve opgemaakte bestand bij voorkeur toe in pdf-formaat; ook mogelijk is een jpeg- of tiff-bestand. Nog eenvoudiger gaat het met onze online vormgeven-tool. Hier kunt u uw visitekaartjes vormgeven zonder extra software en zonder grafische kennis. Of maak gebruik van onze ontwerpservice. Hier helpen onze optionele ontwerpexperts u graag om uw vormgevingswensen te vervullen.

Kan ik visitekaartjes op speciaal papier laten drukken?

Natuurlijk kunt u in onze onlineshop ook exclusieve visitekaartjes laten drukken. Wat vindt u er bijvoorbeeld van als uw contactgegevens op gehamerd karton zouden staan? Het matte, gestructureerde oppervlak ziet er zeer hoogwaardig uit. Elegant qua uiterlijk en met een extravagant gevoel dat bieden de Gmund-papiersoorten van onze Onlineprinters Art Classics. Fijne lijnen en structuren in combinatie met decente kleuren kenmerken de papiersoorten Renaissance, Baroque, Rococo en Modern Art. Glanzend wordt het met de papiersoorten CHROMOLUXģ Pearl en Magic Chrome, die van uw visitekaartjes een heel bijzondere eyecatcher maken. Speel met het materiaal of de glanzende voorkant en zet teksten of logo's op meesterlijke wijze in de schijnwerpers. De matte, gestreken achterkant kan worden beschreven of bestempeld. Extra veredelingen zijn bij deze soorten papier helemaal niet nodig. Houdt u van kleurrijk? Wat kleur betreft kunt u een heel ander soort statement maken met onze multiloft-visitekaartjes. Het drielagige multiloft-papier is met een gramsgewicht van 750 g/m≤ zeer stevig. Maar de visitekaartjes vallen pas echt op door de gekleurde kern in het midden.

Hoe wordt technisch een hoge drukkwaliteit gewaarborgd?

Onze drukkerij maakt al sinds 2006 gebruik van uniforme kwaliteitsstandaards en kwaliteitsborging op het gebied van drukken. Zowel onze offsetdruk (ProcessStandard offsetdruk PSO) als onze vervolgbewerkingen na het drukken en de digitale druk (ProcessStandard digitale druk PSD) zijn gecertificeerd. Bovendien werken wij met zeer moderne machines en trainen onze medewerkers regelmatig om een constant hoge drukkwaliteit te waarborgen. Vooral voor herhalingsorders zoals bijvoorbeeld bij visitekaartjes die meerdere keren per jaar worden besteld, is dat belangrijk. Want de gedrukte bedrijfskleuren dienen bij elke drukorder gelijk te worden weergegeven.

Kan ik als privťpersoon visitekaartjes bij ONLINEPRINTERS bestellen?

ONLINEPRINTERS heeft een enorm assortiment verschillende visitekaartjes, die in grote en kleine oplagen kunnen worden besteld. Bijzonder praktisch voor privťpersonen: U kunt, al naargelang product, gepersonaliseerde visitekaartjes bestellen vanaf 10, 25 of 100 stuks.

Bestaat er een standaardformaat voor visitekaartjes?

Het standaardformaat voor visitekaartjes is 8,5 x 5,5 cm.

Hoe snel kunnen mijn visitekaartjes worden geleverd?

Dat hangt af van de geselecteerde resp. beschikbare productietijd. Voor sommige producten kunt u behalve de standaardtijd ook een verkorte productietijd of zelfs spoeddruk (productie op dezelfde werkdag) selecteren.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina