Afbeelding van
Nieuw: reclame met smaak – zoete koekjes als weggevertjes

Uitstekend

4.60/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
Aanwijzingen m.b.t. productie- en levertijden:
Op 01-06-2020 is onze productie gesloten. Daardoor kunnen de levertijden 2 tot 3 extra werkdagen in beslag nemen.
Onze klantenservice is op deze dag eveneens niet bereikbaar. Wij vragen uw begrip hiervoor.

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Nieuw: reclame met smaak – zoete koekjes als weggevertjes

Het gebruik van weggevertjes is een gangbaar en populair middel om reclame te maken voor een onderneming en bekendheid te geven aan het aanbod ervan. Het meest geschikt daarvoor zijn kleine producten die in elke zak passen of in één hap in de mond verdwijnen – zoals bijvoorbeeld onze lekkere koekjes. 

In onze nieuwe categorie Koekjes vindt u verschillende koekjes die u in uw corporate design en met uw logo kunt laten bedrukken en als weggevertje kunt uitdelen. Dankzij de branding weten uw bezoekers en belangstellenden op beurzen en evenementen direct aan wie zij de zoete snack te danken hebben. Want vooral tijdens een lange, stressvolle beursdag vallen handzame en eetbare weggevertjes goed in de smaak. 

Bij elk bezoekje een passend koekje

Onze nootachtige Florentijnse koekjes zijn echter niet alleen heel geschikt om tijdens evenementen uit te delen. Ze kunnen ook bij een langer gesprek perfect bij een kopje koffie of thee worden gepresenteerd. Of u zet een schaaltje met verschillende zoete lekkernijen bij uw informatiebalie, bij de receptie of in de vergaderruimtes van uw bedrijf. Een kleine energieboost tussendoor kan motiverend werken en voor frisse impulsen zorgen. 

Om bij een espresso te zorgen voor een klein beetje Italiaanse sfeer, presenteert u amarettini of cantuccini met uw logo. Twee keer zo lekker zijn de Bahlsen dubbele minikoekjes met cacaocrèmevulling. Ook chocoladeliefhebbers komen bij ons aan hun trekken: In ons assortiment koekjes bieden wij met de Bahlsen chocoladekoekjes heerlijke cookies in American style met kleine chocoladestukjes aan. Alle soorten koekjes zijn afzonderlijk verpakt in witte folie en kunnen rondom met het door u gewenste motief worden bedrukt.

In onze categorie Zoetwaren vindt u nog meer zoete weggevertjes die u voor uw volgende reclamecampagne of de eerstvolgende beurspresentatie kunt gebruiken.