Nieuw in de shop: relatiegeschenken van bekende merken

Maak een statement met onze nieuwe merkrelatiegeschenken. Deze zijn bij uitstek geschikt als hoogwaardige relatiegeschenken voor premiumklanten of als kleine attenties ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum van zakenpartners en medewerkers. 

Hoogwaardige klassiekers: notitieboeken, schrijfblokken e.d.

Vooral notitieboeken, schrijfblokken en schrijfgerei zijn zeer populaire relatiegeschenken. Deze klassiekers zijn praktisch voor iedereen en kunnen overal in het dagelijks zakenleven worden gebruikt. Draag met hoogwaardige artikelen van Moleskine, Parker, rOtring en Marksman een bijzondere boodschap uit.

Altijd een goede keus: rugzakken en laptoptassen 

Iedereen die in het dagelijks zakenleven of in zijn vrije tijd mobiel en actief is, kan men met rugzakken, documenten- en laptoptassen een plezier doen. Met bekende premiummerkartikelen van Case Logic, Avenue, Field & Co. en Marksman laat u uw (zaken)partner zien hoezeer u hem of haar waardeert.

Klein maar fijn: praktische alledaagse hulpmiddelen en technische producten

Ook met kleine geschenken kunt u de aandacht op uw onderneming vestigen en scoren bij uw doelgroepen. Of het nu gaat om powerbanks, Bluetooth-luidsprekers of praktische keukengereedschappen en alledaagse hulpmiddelen voor thuis van Seasons, Avenue of PFM – wij bedrukken de merkartikelen individueel met uw logo.

Ontdek nu ons complete aanbod relatiegeschenken en onze premium-rugzakken, premium-notitieboeken en premium-drinkflessen.