Nieuw in de shop: relatiegeschenken van bekende merken

Maak een statement met onze nieuwe merkrelatiegeschenken. Deze zijn bij uitstek geschikt als hoogwaardige relatiegeschenken voor premiumklanten of als kleine attenties ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum van zakenpartners en medewerkers. 

Hoogwaardige klassiekers: notitieboeken, schrijfblokken e.d.

Vooral notitieboeken, schrijfblokken en schrijfgerei zijn zeer populaire relatiegeschenken. Deze klassiekers zijn praktisch voor iedereen en kunnen overal in het dagelijks zakenleven worden gebruikt. Draag met hoogwaardige artikelen van Moleskine, Parker, rOtring en Marksman een bijzondere boodschap uit.

Altijd een goede keus: rugzakken en laptoptassen 

Iedereen die in het dagelijks zakenleven of in zijn vrije tijd mobiel en actief is, kan men met rugzakken, documenten- en laptoptassen een plezier doen. Met bekende premiummerkartikelen van Case Logic, Avenue, Field & Co. en Marksman laat u uw (zaken)partner zien hoezeer u hem of haar waardeert.

Klein maar fijn: praktische alledaagse hulpmiddelen en technische producten

Ook met kleine geschenken kunt u de aandacht op uw onderneming vestigen en scoren bij uw doelgroepen. Of het nu gaat om powerbanks, Bluetooth-luidsprekers of praktische keukengereedschappen en alledaagse hulpmiddelen voor thuis van Seasons, Avenue of PFM – wij bedrukken de merkartikelen individueel met uw logo.

Ontdek nu ons complete aanbod relatiegeschenken en onze premium-rugzakken, premium-notitieboeken en premium-drinkflessen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding