Afbeelding van
Nieuw: buttons en magneten, klassiekers onder de reclameartikelen

Uitstekend

4.59/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
Aanwijzingen m.b.t. productie- en levertijden:
Op 11-06-2020 is onze productie gesloten. Daardoor kunnen de levertijden 2 tot 3 extra werkdagen in beslag nemen. Onze klantenservice is op deze dag eveneens niet bereikbaar.
Vanaf 12-06-2020 zijn wij weer bereikbaar zoals gewoonlijk. Wij vragen uw begrip hiervoor.

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Nieuw: buttons en magneten, klassiekers onder de reclameartikelen

Buttons en magneten behoren tot de klassiekers onder de reclameartikelen. Ze zijn klein, praktisch en kunnen veelzijdig voor diverse reclamedoeleinden worden gebruikt. Met individueel vormgegeven motieven vallen de handige weggevertjes op en verspreiden uw reclameboodschappen zonder enige moeite. In onze nieuwe categorie Buttons en magneten kunt u daarvoor kiezen uit verschillende producten, vormen en afmetingen om te laten bedrukken.

Welk motief uw buttons en magneten moet sieren, bepaalt u zelf. Uw bedrijfslogo of een markante reclameslogan op een kleurige achtergrond is natuurlijk altijd goed. Maar ook symbolen en patronen kunnen op de kleine reclameoppervlakken bij uitstek in de schijnwerpers worden gezet. Net als bij shirts of stoffen tassen kunt u ook vlotte spreuken gebruiken om echte eyecatchers te creëren. Zo ontstaan de ideale relatiegeschenken voor evenementen.

Praktische alledaagse hulpmiddelen: buttons om uw merk onder de aandacht te brengen

Behalve het design kunt u ook de achterkant van uw buttons zelf bepalen. Hiervoor bieden wij u drie verschillende mogelijkheden aan: De traditionele buttons hebben een speld en kunnen zo op verschillende soorten textiel worden bevestigd en weer gemakkelijk worden verwijderd. U kunt deze buttons – naar keuze rond of rechthoekig – bijvoorbeeld als onderscheidend kenmerk voor uw medewerkers gebruiken tijdens beurzen en evenementen.

De zogenoemde spiegelbuttons doen de harten van vrouwen sneller kloppen. Deze ronde modellen combineren de voordelen van buttons en spiegeltjes en passen in elke handtas. Zo prijkt op een kant uw individuele reclamemotief en met de andere kant kunnen uw klanten en partners ook onderweg een onderzoekende blik in de spiegel werpen. Ook ronde buttons met flesopener bieden een meerwaarde in het dagelijks leven. Of u ze nu in uw broekzak of handtas wilt opbergen, deze kleine hulpmiddelen kunnen overal mee naartoe worden genomen en zinvol worden gebruikt.

Voor aantrekkelijke reclameboodschappen – magneten in uw eigen corporate design

Bedrukte magneten zijn heel geschikt als weggevertjes op beurzen. In ons assortiment vindt u stevige koelkastmagneten en buigzame magneetstickers van dunne folie. Deze hechten op metalen oppervlakken en helpen uw zakenpartners en klanten om belangrijke notities zichtbaar op te hangen. Want vaak wordt aan kleine briefjes die op een bepaalde plaats worden opgehangen meer aandacht geschonken, of het nu om een boodschappenlijstje op de koelkast gaat of een to-do-list op een magnetisch memobord.

Andere praktische weggevertjes die u voor langdurige reclamecampagnes of eenmalige marketingacties bij ons kunt laten bedrukken, vindt u in onze categorie Reclameartikelen