Afbeelding van
STAFIX®

Goed

4.36/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van STAFIX®

  • Elektrostatisch geladen polypropyleen folie
  • PEFC™-gecertificeerde kartonnen drager
  • Dikte: 50 µm
  • Wit of transparant
  • Hoge kleurintensiteit
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Blijft bij gebruik binnen gemiddeld drie maanden hechten
  • Niet geschikt voor gebruik buiten
  • Verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten
  • Milieuvriendelijk, PVC-vrij en voor 100 % recyclebaar

STAFIX®

De eigenschappen van STAFIX®

Bij STAFIX® gaat het om een witte of transparante, bedrukbare folie, die permanent elektrostatisch is geladen. Door deze statische lading hecht het materiaal op bijna alle schone en droge oppervlakken – helemaal zonder lijm. 
STAFIX® wordt bedrukt in een digitaal drukprocedé. De kleuren zijn intensief en het motief wordt detailgetrouw weergegeven.

Voor het aanbrengen worden de statische stickers gewoon van de kartonnen drager afgetrokken en op het gewenste oppervlak geplaatst. Daarbij kunnen eventuele luchtbellen gemakkelijk worden verwijderd door er met de hand of de kartonnen drager overheen te strijken.
STAFIX® hecht op de meest uiteenlopende oppervlakken, bijvoorbeeld op glas, marmer, metaal, plastic of hout, maar dan moeten de oppervlakken schoon en droog zijn en niet vettig of stoffig. Poreuze, ongelijkmatige oppervlakken of textiel zijn niet geschikt om STAFIX® op aan te brengen.

Een groot voordeel van statische stickers ten opzichte van stickers met lijm is, dat ze heel gemakkelijk op het oppervlak kunnen worden verschoven. Hun plaats is dus nooit definitief.
Gemiddeld hecht de folie binnenshuis gedurende drie maanden en kan op elk moment weer worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten. Wij raden af de folie buiten te gebruiken, omdat het materiaal al naargelang de weersomstandigheden maar heel kortdurend hecht. Ook frequent verschuiven kan ertoe leiden dat het hechtvermogen van STAFIX® afneemt.

Bij de transparante STAFIX®-folie moet erop worden gelet dat objecten met een witte kleur niet kunnen worden afgedrukt en daarom in het drukbeeld doorzichtig verschijnen.


STAFIX®

De kwaliteit van STAFIX®

De 50 µm dikke folie is heel licht en dun, het glanzende oppervlak voelt glad aan. De bedrukte stickerfolie kan probleemloos van de kartonnen drager worden afgetrokken, zonder dat deze aan elkaar plakt of verkreukelt. Bij de kartonnen drager gaat het om een iets dikker, wit papier zonder deling.

Mening van de vakman

„Het STAFIX®-materiaal wordt door veel klanten zeer gewaardeerd, omdat daardoor stickers kunnen worden opgeplakt zonder dat er vervelende lijmresten achterblijven. Zo wordt het materiaal waarop wordt geplakt beschermd en blijft de originele toestand ervan in goede staat.“    

Susanne Mangold – Productmanager bij Onlineprinters 

Hulp bij de keuze van STAFIX®

Voor welke toepassingen zijn statische stickers van STAFIX® geschikt?

De statische stickers zijn bij uitstek geschikt voor gebruik als promotion- of marketingmateriaal, zoals bijvoorbeeld in winkels op etalages, diepvrieskisten, rekken of tafeldisplays. Maar ook om kortdurend aan te brengen voor reclame- of marketingdoeleinden buiten zijn de stickers echte blikvangers. Bovendien kunnen ze worden gedrukt als ordnerrug en in een rond of ovaal formaat.

Wij bieden STAFIX® aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek