Afbeelding van
PLEXIGLAS® XT

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van PLEXIGLAS® XT

  • Kleurloos merkacrylglas
  • Verkrijgbare dikte: 4 mm
  • Detailgetrouwe druk met luxe uitstraling
  • Licht materiaal
  • Zeer goed weer- en breukbestendig
  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
PLEXIGLAS® XT

De eigenschappen van PLEXIGLAS® XT

Ons PLEXIGLAS® XT bestaat uit kleurloos, transparant acrylglas. Het motief wordt d.m.v. UV-druk op de achterkant van het materiaal gedrukt, waardoor een bijzonder diepte-effect ontstaat. PLEXIGLAS® XT heeft een lange levensduur en is zeer weerbestendig. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld als luxe reclamebord, bedrijfsbord of hoogwaardige fotoafdruk. In tegenstelling tot glas heeft PLEXIGLAS® XT een gering gewicht en kan daardoor ook in grotere formaten gemakkelijk op wanden worden aangebracht.


PLEXIGLAS® XT

De kwaliteit van PLEXIGLAS® XT

PLEXIGLAS® XT heeft een spiegelend, zeer glad oppervlak. De randen van het materiaal zijn duidelijk gedefinieerd, glad en in tegenstelling tot het oppervlak mat. Met zijn nette randen is PLEXIGLAS® XT bij uitstek geschikt voor individuele formaten als contoursnedes. Het glas is gevoelig voor vingerafdrukken, maar kan heel eenvoudig met een zachte doek, water en wat afwasmiddel worden schoongemaakt. De afdruk wordt op de achterkant van het glas aangebracht en voorzien van een volledig witte achtergrond. De achterkant voelt ruw aan en heeft een matte uitstraling.

Mening van de vakman

„Een afdruk achter PLEXIGLAS® XT is vooral populair onder fotografen voor fototentoonstellingen, omdat de motieven zeer hoogwaardig lijken en het geheel een speciale uitstraling krijgt. Dankzij de volledig witte afdruk op de achterkant is het opgedrukte motief ook niet doorschijnend.“ 

H. Wiederer – Productmanager bij Onlineprinters

Hulp bij het aanbrengen van PLEXIGLAS® XT

Hoe worden reclameborden van PLEXIGLAS® XT het best aangebracht?

1. Aanbrengen van het PLEXIGLAS® XT bord met vier boorgaten in de hoeken

Op de productpagina van onze reclameborden van PLEXIGLAS® XT kunt u onder de "Extra opties" onder "Boorgaten in de hoeken” als optie boorgaten selecteren. Wij voorzien de hoeken van uw reclamebord dan van boorgaten in de hoeken met een diameter van 4 mm of 6 mm. Zo kunt u uw bord naar behoefte op de wand aanbrengen.

Afstandshouders

2. Aanbrengen van het PLEXIGLAS® XT bord met metalen afstandshouders

Als optie kunt u bij de bestelling van uw reclamebord van PLEXIGLAS® XT onder de "Extra opties" ook metalen afstandshouders selecteren. Uw bord wordt daarbij voorzien van vier boorgaten in de hoeken met een diameter van 11 mm en kan vervolgens met de bijgeleverde afstandshouders op de wand worden aangebracht. 
De diameter van de afstandshouders bedraagt ca. 15 mm. De afstand van het hart van het gat tot de rand van het bord bedraagt ca. 20 mm.

Om het bord aan te brengen, bevestigt u eerst de afstandshuls van de afstandshouder m.b.v. de bijgeleverde schroef en plug op de wand. Vervolgens steekt u de schroefbare kop door een gat in een van de hoeken van het reclamebord van PLEXIGLAS® XT en schroeft u deze met de afstandshuls op de wand.

Wij bieden PLEXIGLAS® XT aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek