Drie perfecte gelegenheden om de blits te maken met zomerse producten

Hiervan krijg je zin in de zomer!

Afbeelding

Festivals

Branding met gevoelswaarde

Juist give-aways als zonnebrillen of gymtassen worden ook na een festival nog vaak gebruikt, wat voor een blijvend marketingeffect zorgt.
Afbeelding

Bedrijfsevenementen

Teambuilding met de zon in het hart

Veel bedrijven organiseren zomerse evenementen die gewoon gemaakt zijn voor employer branding. De juiste cadeaus voor medewerkers zorgen daarbij voor binding.
Afbeelding

Stranden en vakantielocaties

Wanneer het bedrijf meereist

Tijdens de vakantie houdt men zich niet met het werk bezig. Eigenlijk. Voor praktische gadgets als een luchtbed met branding maken velen echter een uitzondering.

Deze producten zorgen er direct voor dat het zomer is!

Perfecte reclamedragers voor binnen en buiten

Lichtpuntjes niet alleen voor de zomer!

Nu bestellen en startklaar voor de zomer maken

Onbedrukte voorbeelden maken beslissen eenvoudiger

Praktijktip van Horst Ronge

„Soms kan men gewoon geen beslissing nemen: Wat past beter als give-away bij een zomerfeest of deelname aan het volgende festival – zonnebril model A of model B? Past het blauw of het groen van de strandmat beter bij het bedrijf? Wij kennen dat en hebben de oplossing: Bestel gewoon onbedrukte voorbeelden van onze relatiegeschenken. Zo vindt u zeker het juiste product voor uw merk.“
Afbeelding
Hoe komt het logo op het product?

Relatiegeschenken bedrukken, kleine moeite

De oplossing: Online vormgeven! Zo eenvoudig kan het zijn. Want u hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om uw logo op luchtbedden of strandmatten te krijgen. Ontwerp uw drukmotief heel eenvoudig zelf direct in de browser – zonder veel inspanning.
Afbeelding
Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Wij staan klaar voor u en uw met zorg opgezette projecten!

Heeft u vragen over producten, opties en oplagen? Heeft u een bepaald idee voor ogen en weet u niet hoe u dit in de shop samenstelt? Neem gewoon contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij de verwezenlijking van uw drukideeën.
Ma-vr
8-17 u
Hotline
020 262 19 19
Afbeelding
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding