Gratis standaardverzending
Hoge verzendkosten? Niet bij ons! De levering van uw drukwerk als standaardverzending is voor u in principe gratis. En omdat wij transparantie belangrijk vinden, zijn er bij Onlineprinters geen verborgen kosten. Binnen een paar tellen kunt u het gewenste product met een bindende prijs configureren, kosten voor extra opties worden direct getoond en staan duidelijk vermeld.
Spoeddruk en spoedzending
Heeft u uw gedrukte producten heel snel nodig? Wij bieden u de mogelijkheid de productietijd maximaal te verkorten: Met de optie "spoeddruk" produceren wij uw bestelling nog dezelfde werkdag. Wanneer u dan ook nog "spoedzending" selecteert, zijn de artikelen de volgende dag bij u.
Snel en eenvoudig nabestellen
Heeft u in het verleden besteld drukwerk opnieuw nodig? Geen probleem! Met onze "Nabestellen- functie" gaat dat heel gemakkelijk: Wij geven u de mogelijkheid een reeds geproduceerde drukopdracht met een paar klikken gewoon na te bestellen − de oplage kunt u naar behoefte aanpassen, alle anderen instellingen evenals de drukgegevens nemen wij ÚÚn op ÚÚn over van de originele order.
Milieubewuste productieprocessen
Milieubescherming en duurzaam handelen zijn voor ons vanzelfsprekend, daarom organiseren wij onze bedrijfsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk. Door het verzameldrukprocedÚ, oftewel de productie van verschillende klantorders op ÚÚn drukvel, besparen wij niet alleen kosten, maar ook papier. Onze webshop wordt volledig klimaatneutraal geŰxploiteerd, het gebruikte papier bij voorkeur betrokken uit duurzame bosbouw en alle pakketten worden CO2-neutraal verzonden. Op verzoek kunnen drukorders bij ons bovendien geheel klimaatneutraal worden geproduceerd.
Gegevens uploaden tot 22 uur
Wij weten hoeveel tijd het perfecte design kan vergen. Daarop hebben wij onze processen afgestemd. Volledige orders, waarvan de drukgegevens vˇˇr 22 uur naar ons worden geŘpload, worden nog dezelfde werkdag in productie genomen. Zo kunt u tot laat in de avond werken aan de vormgeving van uw drukwerk, zonder dat u daarbij langer op de voltooide producten moet wachten.
30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk
Wij zijn een internetonderneming, maar drukwerk verzorgden wij al lang voordat het begrip "onlinedrukwerk" bestond. Sinds 1984 produceren wij in eigen productie, sinds het begin van Onlineprinters in 2004 hebben wij ons ontwikkeld tot een van de toonaangevende onlinedrukkerijen van Europa met meer dan 1.400 medewerkers. Daarbij zijn wij de productie op onze Duitse locatie in Neustadt an der Aisch trouw gebleven met uitstekend opgeleide vakmensen.
Gecertificeerde productie
Wij stellen hoge eisen aan onze gedrukte producten en produceren met inachtneming van zeer hoge productiestandaards. Daarom zijn de drie onderdelen digitaal drukken, offsetdruk en vervolgbewerkingen onderscheiden met certificeringen conform ISO-norm. Ons kwaliteitstrio zorgt voor een constante, hoge drukkwaliteit van de gehele oplage evenals een kleurnauwkeurige productie - ook bij herdrukken.
Vertrouwensvolle partner
Wij behandelen uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. Daarbij hoeft u ons niet op ons woord te geloven: Elk jaar ondergaan wij controles betreffende veiligheid, vertrouwenswaardig onlineshopping en andere testfactoren. Daarom dragen wij het "T▄V S▄D s@fer-shopping"-keurmerk. Wij hebben ons in het programma van Trusted Shops ertoe verplicht om aan de hoogste eisen omtrent gegevens- en leveringsveiligheid te voldoen.
Competente service
Om u het bestellen van uw drukwerk zo eenvoudig mogelijk te maken, vindt u in onze webshop alle belangrijke informatie over producten, gegevenseisen en levering. Wanneer u desondanks nog vragen heeft, geven de medewerkers van onze klantenservice u telefonisch en per mail graag informatie over artikelen, de status van uw bestelling en helpen u bij andere verzoeken.
Kom meer over ons te weten

met een kijkje in onze productie

Video afspelen

// Slechts een paar stappen!

1.
Selecteer uw product.
2.
Maak een keuze uit verschillende opties.
3.
Upload uw drukgegevens.
4.
Het drukwerk wordt neutraal op het door uw gewenste adres geleverd.

// Al overtuigd?