Afbeelding van
Vlaggenstof

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van de vlaggenstof/h2>

  • Stof van polyesterdoek
  • Gramsgewicht: 110 g/m²
  • Krachtige kleurweergave
  • Zeer stevig door thermofixering
  • Scheurvast, afwasbaar en strijkecht
  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
  • B1-gecertificeerd (moeilijk ontvlambaar)
Vlaggenstof

De eigenschappen van vlaggenstof

Vlaggenstof is het ideale materiaal om reclame te maken op vlaggen. Of het nu is op beurzen, sportevenementen, vóór winkels, in voetgangersgebieden of op bedrijfsterreinen – vanwege zijn duurzaamheid en de hoogwaardige verwerking is vlaggenstof zonder bewaar geschikt voor gebruik buiten en binnen.


Omdat vlaggen ook gedurende langere periodes worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, moeten ze heel sterk en duurzaam zijn. Daarom bedrukken wij onze vlaggenstof altijd in sublimatiedruk. Hierbij wordt de drukinkt door middel van verdamping op de stof aangebracht, waardoor een hoge resistentie tegen milieu-invloeden en UV-straling ontstaat. De kleuren zijn krachtig en het motief wordt contrastrijk weergegeven. Door de aanvullende thermofixering is de stof afwasbaar, strijkecht en blijft vormvast, het krimpt dus niet tijdens het wassen. Bovendien is de vlaggenstof volledig omrand met een zoom met dubbele naad. Zo wordt de vlag perfect beschermt tegen inscheuren of uitrafelen. 


Vlaggenstof

De kwaliteit van vlaggenstof

De vlaggenstof met een gramsgewicht van 110 g/m² is een lichte, maar sterke stof. Het polyesterdoek is fijn gestructureerd en licht transparant. Bij het strijken tegen de looprichting van de stof in, is de structuur duidelijk voelbaar. Bij het bevoelen in looprichting kan men weliswaar een voorgevoel van de structuur krijgen, maar het doek voelt desondanks duidelijk gladder aan.
De stof heeft een decente, hoogwaardige glans, het motief blijft te allen tijde goed zichtbaar.

Mening van de vakman

„Ik gebruik onze dropflags graag als blikvanger voor de stand op beurzen. De bedrukte vlaggenstof is iets lichtdoorlatend, maar geeft kleuren desondanks intens en contrastrijk weer. Bovendien rafelt de stof ook bij herhaaldelijk gebruik dankzij de dubbele naad niet uit.“

C. Assayag-Zimmermann – Marketingmanager voor Frankrijk bij Onlineprinters

Wij bieden vlaggenstof aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek