Afbeelding van
Vergé beige

Goed

4.37/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van onze vergé beige

  • Verkrijgbaar in de gramsgewichten 100 g/m² en 275 g/m² 
  • Houtvrij natuurpapier
  • Met een aandeel van 10 % katoen
  • Licht beige tint
  • Geribbeld oppervlak
  • FSC-gecertificeerd
Vergé beige

De eigenschappen van Vergé beige

Het chloor- en zuurvrije natuurpapier Vergé beige van Gmund onderscheidt zich door een luxe oppervlak, dat er niet alleen heel mooi uitziet, maar ook heel bijzonder aanvoelt. Vanwege het geschepte, matte en licht geribbelde oppervlak van het papier is Vergé beige een bijzonder mooie zakelijke papiersoort. Het bestaat voor tien procent uit katoenvezels, wat eveneens bijdraagt aan het speciale uiterlijk en heel bijzonder aanvoelt. Het papier heeft een licht beige tint dat vriendelijkheid en warmte uitstraalt. In onze shop is het natuurpapier al naargelang product verkrijgbaar in de gramsgewichten 100 g/m² en 275 g/m².

Vergé beige

Warme kleuren en decente details

De warme beige tint van het natuurpapier en het licht gestructureerde oppervlak geven de toeschouwer een gevoel van openheid, seriositeit en onderstrepen een professionele presentatie. Verzeker u dankzij het speciale voelbare effect van de moderne ribbeling met uw gedrukte product van een hoge mate van aandacht, en maak met de beige kleur fraaie statements in uw zakelijke uitrusting. Vergé beige van Gmund Papier is in onze onlineshop te vinden bij de exclusieve varianten van het briefpapier, de visitekaartjes en de vouwkaarten. In elk geval onderscheidt u zich met dit zeer fijne papier op positieve wijze van de brede massa.

Over de fabrikant Gmund Papier

Sinds 1829 ontwikkelt en produceert Gmund Papier ecologisch, FSC-gecertificeerd natuurpapier. Daarbij wordt ca. 75 % van het papier geëxporteerd. Behalve de verkoop van de fijne materialen, maakt de papierproducent unieke communicatiemedia als notitieboeken, blokken, kaarten en fotoalbums. Vestigingsplaats en productielocatie van de onderneming is Gmund am Tegernsee in Duitsland.

Hulp bij de keuze van Vergé beige

Welke andere soorten papier van Gmund Papier zijn in de onlineshop verkrijgbaar?

In onze shop zijn de volgende andere papiersoorten van Gmund Papier eveneens te vinden (Exclusieve visitekaartjes, exclusief briefpapier):

  • Renaissance
  • Baroque
  • Rococo
  • Modern Art

Kan Vergé beige met een pen worden beschreven?

Ja, Vergé beige is een ongestreken papiersoort en kan worden beschreven en bedrukt.

Wat betekent "houtvrij" precies?

"Houtvrij" papier is een aanduiding voor een papiersoort die voor maximaal vijf procent uit houtpulp (lignine) bestaat. Lignine is verantwoordelijk voor het vergelen van papier. Vanwege van geringe aandeel houtpulp blijft houtvrij papier langer wit.  

Wij bieden Vergé beige aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek