Afbeelding van
Polyesterdoek

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons polyesterdoek

  • Wit doek van polyester
  • Verkrijgbaar in verschillende gramsgewichten
  • Opdruk met een hoge resolutie
  • Schitterende kleurweergave
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Duurzaam en weerbestendig
  • Moeilijk ontvlambaar (brandweerstandsklasse B1)
Polyesterdoek

De eigenschappen van polyesterdoek

Ons polyesterdoek wordt met UV-inkt met een hoge resolutie bedrukt. De kleurweergave op het witte kunststof doek is zeer goed, zo worden kleuren schitterend en contrastrijk afgebeeld. De gebruikte UV-inkt waarborgt een lichtechtheid van tot wel twee jaar.
De stof is weerbestendig en zeer duurzaam, bovendien B1-gecertificeerd, dus moeilijk ontvlambaar en in geval van brand zelfdovend. 

Ons polyesterdoek is gecontroleerd op schadelijke stoffen en voldoet aan de Öko-Tex® standaard 100. De standaard 100 is een wereldwijd, algemeen geldend, onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel en bijbehorende accessoires. Met het label certificeert Öko-Tex® daarmee dat het polyesterdoek geen schadelijke invloed op de gezondheid heeft.

Vanwege zijn eigenschappen is polyesterdoek uitstekend geschikt voor gebruik als banner in roll-up banners, voor textielvouwdisplays of opvouwbare textielbalies. Zo wordt het materiaal gebruikt op beurzen, als banner in winkelcentra of in presentatiemedia op bedrijfsterreinen.
Ook voor indrukwekkende beurswanden wordt het kunststof doek graag gebruik, omdat het met zijn geringe gewicht en flexibiliteit gemakkelijk te verwerken en op te bouwen is en eveneens een hoogwaardige opdruk met krachtige kleuren waarborgt. 


Polyesterdoek

De kwaliteit van polyesterdoek

Het oppervlak van de synthetische stof is licht opgeruwd, de achterkant daarentegen voelt glad aan. Wanneer men tegen de looprichting over het doek strijkt, remt het materiaal iets.
Een bijzonderheid van polyesterdoek is zijn antistatische eigenschap. Dit voorkomt dat de stof elektrostatisch wordt opgeladen en zorgt er tevens voor dat er minder stof op het oppervlak blijft liggen.
Polyesterdoek kan vanwege zijn aandeel kunststof gemakkelijk worden afgeveegd wanneer het vuil is, maar dient niet in de machine te worden gewassen of te worden gestreken. 

Mening van de vakman

„Polyesterdoek heb ik elke dag in mijn handen, omdat het een gangbaar materiaal is voor roll-up banners en textielposters. Ook voor andere elementen van uw beursstand is het materiaal praktisch, bijvoorbeeld voor beurswanden of opvouwbare textielbalies.“ 

Lukas Fuhrmann – Ploegbaas op de afdeling grootformaat drukwerk bij Onlineprinters

 Hulp bij de keuze van polyesterdoek

In welke gramsgewichten is polyesterdoek in de onlineshop verkrijgbaar?

Polyesterdoek vindt u in onze onlineshop in de volgende gramsgewichten: 

220 g/m² 
250 g/m² 
260 g/m²

Wij bieden polyesterdoek aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek