Afbeelding van
Neonpapier

Goed

4.35/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons neonpapier

  • Verkrijgbaar in 70 g/m² (voor etiketten) en 80 g/m² (voor posters) 
  • evenals in 80 g/m² gegomd papier (voor stickers)
  • Enkelzijdig gecoat papier 
  • Neonkleurige, matte voorkant 
  • Hoge lichtintensiteit met fluorescerende werking 
  • Houtvrij 
Neonpapier geel

De eigenschappen van neonpapier

Het matte neonpapier bezit een hoge lichtintensiteit en heeft een fluorescerende werking, waardoor het bij uitstek geschikt is voor opvallende stickers en etiketten, maar ook voor posters. De felle neonkleur bevindt zich aan de gecoate voorkant van het papier, de achterkant is wit. Terwijl wij voor de etiketten op rol neongeel gegomd papier met een gramsgewicht van 70 g/m² bedrukken, gebruiken wij voor posters neonpapier van 80 g/m². Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze stickers zijn gemaakt van 80 g/m² gegomd papier, dat eveneens leverbaar is in verschillende neonkleuren.  

Neonpapier kleuren

Neonpapier met signaalwerking

De glanzende felle signaalkleur van het neonpapier trekt de aandacht van de toeschouwer op doeltreffende wijze. Daarom is het papier prima geschikt om uw reclameboodschappen op grootformaat posters of belangrijke aanwijzingen in de vorm van stickers te verspreiden. Vooral onze neongele plaketiketten zijn geschikt voor waarschuwingen, gevaren- en veiligheidsinstructies evenals voor kleurcoderingen. Ons neonpapier is bestemd voor gebruik binnenshuis. 

Hulp bij de keuze van neonpapier

Met welke kleuren kan het neonpapier worden bedrukt?

Uw motieven worden uitsluitend eenkleurig zwart opgedrukt. Zo ontstaat een prachtig contrast tussen uw motief/design en de hoge kleurintensiteit van het papier. Daarmee trekt u maximale aandacht. 

Blijven stickers/etiketten van neonpapier permanent plakken?

Zowel de stickers als de plaketiketten van neonpapier blijven permanent plakken. Ze kunnen dus maar één keer aangebracht en verwijderd worden.  

Wat zijn "Crack-Back® Plus"-slitten bij stickers?

Crack-Back® Plus is een aanduiding voor de diagonale plaatsing van de slitten aan de achterkant van het dragermateriaal van stickers. Daarmee kunnen ze gemakkelijker worden verwijderd.  

Wat betekent "houtvrij" precies?

"Houtvrij" papier is een aanduiding voor een papiersoort die voor maximaal vijf procent uit houtpulp (lignine) bestaat. Lignine is verantwoordelijk voor het vergelen van papier. Vanwege van geringe aandeel houtpulp blijft houtvrij papier langer wit.  

Wij bieden neonpapier aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek