Afbeelding van
Indoor papier

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons indoor papier 

  • Verkrijgbaar in 140 g/m² 
  • Dubbel mat gestreken voorkant 
  • Ongestreken achterkant 
  • Geen materiaalgeur 
  • Houtvrij
Indoor-papier

De eigenschappen van indoor papier

Ons indoor papier is vooral geschikt voor het drukken van posters die in gesloten ruimten worden aangebracht. Dankzij de dubbel mat gestreken voorkant kan indoor papier heel goed worden bedrukt en heeft een uitstekende kleurweergave. Het gevoel dat men krijgt bij aanraking van het oppervlak doet daarbij herinneren aan een schoolbord. 

Indoor-papier

Posters drukken op indoor papier 

Het gladde papier is bij uitstek geschikt voor het drukken van posters voor binnenshuis, omdat licht dankzij het matte uiterlijk nauwelijks wordt gereflecteerd. Zo zijn motieven en teksten ook bij directe verlichting of in ruimtes met een hoge lichtinstraling goed leesbaar. Indoor papier kan probleemloos worden opgerold. Het heeft geen materiaalgeur, waardoor het zonder bezwaar gedurende langere tijd in gesloten ruimten kan worden opgehangen.   

Mening van de vakman

„Indoor papier is een goede keuze voor posters die in goed verlichte tentoonstellings- of beursruimten moeten worden opgehangen. Het drukbeeld is scherp en de kleuren intens – en de inhoud is altijd goed zichtbaar, van welke kant de poster ook wordt belicht.“

C. Assayag-Zimmermann – Marketingmanager voor Frankrijk bij Onlineprinters

Hulp bij de keuze van indoor papier

Wanneer is indoor papier de beste keuze?

Indoor papier is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Wij bieden het aan voor het drukken van posters. Het praktische van dit papier: Vanwege het matte oppervlak is de opdruk vanuit elke invalshoek goed te lezen, omdat het nauwelijks licht reflecteert.    

Kan indoor papier ook voor weinig posters worden besteld?

Indoor papier voor posters wordt bij ons bedrukt in hoogwaardige digitale druk. Zo kunnen kleine oplagen probleemloos worden gedrukt, en er kan al een oplage van één exemplaar worden besteld.  

Wat betekent "houtvrij" precies?

"Houtvrij" papier is een aanduiding voor een papiersoort die voor maximaal vijf procent uit houtpulp (lignine) bestaat. Lignine is verantwoordelijk voor het vergelen van papier. Vanwege van geringe aandeel houtpulp blijft houtvrij papier langer wit.  

Wij bieden indoor papier aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek