Goed

Trustpilot
Populaire klassiekers en aparte weggevertjes

Niets gevonden tussen onze nieuwe artikelen?

Snuffel eens door ons assortiment en vind datgene wat bij u en uw gelegenheid past: van flesopeners, zonnebrillen en paraplu's tot en met brillenpoetsdoekjes.
Afbeelding
Voor belangrijke beslissingen

Productvoorbeelden om te testen

Aarzelt u tussen verschillende artikelen? Bestel dan gewoon onbedrukte voorbeelden en neem daarna een beslissing. Want bij ons koopt u geen kat in de zak.
Afbeelding

Waarom relatiegeschenken van Onlineprinters?

uw voordelen in één oogopslag

Afbeelding
Van voordelig tot hoogwaardig

Grote verscheidenheid van producten

Of het nu gaat om weggevertjes voor marketingacties of om cadeaus voor topklanten of medewerkers, in ons assortiment vind u geheid iets passends voor uw gelegenheid!
Afbeelding
Professioneel gedrukt

Gewoon van uw logo voorzien

Zonder grafisch ontwerper of ontwerpsoftware uw logo op het relatiegeschenk aanbrengen? Dankzij "Online vormgeven" gaat dat heel eenvoudig – beschikbaar voor veel artikelen.
Advisering, hulpmiddelen om te beslissen en nog veel meer

Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

Is die pen ook in het blauw leverbaar? Hoe moet ik een bestand opmaken? En wat moet ik doen als ik twijfel tussen twee producten? Bel ons of schrijf ons een bericht. Samen vinden we een oplossing.
Maandag-vrijdag
8:00 - 17:00 uur
Service-hotline
020 262 19 19
Afbeelding

Populair en praktisch: goodiebags als dagelijkse metgezel

Praktijktip voor u van drukexpert Horst Ronge

„Natuurlijk is de inhoud het belangrijkst, wanneer u goodiebags aanbiedt. Maar waarom niet eens wat meer aandacht schenken aan de tas zelf of aan het ontwerp? Ontwerp eens een drukmotief dat de aandacht van iedereen trekt – misschien met een grappige tekst, maar in ieder geval met uw logo. Dan is uw merk verzekerd van een plaatsje in het dagelijks leven van uw doelgroepen, bijv. als shopper.“
Afbeelding

Met deze 4 tips is het passende product snel gevonden

Wij nemen u bij de hand: Deze vragen helpen bij het nemen van een beslissing.

Afbeelding
Verandering van perspectief: doelgroep begrijpen

Tot wie wilt u zich richten?

Wat beweegt uw doelgroep, hoe handelt deze en met welke artikelen kunt u haar het beste ondersteunen? Ontdek of u scoort met klassiekers of dat het best iets aparts mag zijn.
Afbeelding
Begrenzen: toepassingsgebied en gelegenheid bepalen

Waarvoor moeten de artikelen worden gebruikt?

Heeft u weggevertjes nodig voor evenementen, goodies als extraatje bij een pakket voor acties of cadeaus voor bijzondere gelegenheden? Praktijktip: Voor evenementen en om te verzenden dienen het lichte, handzame artikelen te zijn.
Afbeelding
Geloofwaardig: artikel en materiaal staan centraal

Wat past bij uw bedrijf?

Daarmee wordt niet (alleen) de kleur bedoeld. Blijf authentiek. Verkoopt u biologische snacks en zet u zich in voor het milieu? Maak dan liever gebruik van balpennen van bamboe in plaats van strandballen.
Afbeelding
Weggevertje versus relatiegeschenk

Welk budget staat ter beschikking?

Wanneer u niet zoveel wilt uitgeven, kunt u beter gebruikmaken van voordelige weggevertjes zoals bijvoorbeeld sleutelhangers of flesopeners. Voor hoogwaardige cadeaus mag het ook een paraplu of een rugzak zijn.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding