Afbeelding van
Vervolgbewerking

Goed

4.48/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

GECERTIFICEERDE VERVOLGBEWERKING

Hoge kwaliteitseisen voor gedrukte producten gelden niet alleen voor de beeldweergave – ook stappen in de vervolgbewerking zoals afloopgebied, vouwen, hechten en verlijmen zijn factoren die een optimaal resultaat van drukwerk bepalen. Daarom heeft Onlineprinters zich, als een van de eerste drukkerijen in Europa, niet alleen voor het drukprocedé, maar ook voor de vervolgbewerking conform ProcesStandaard Offset (PSO) laten certificeren. 


Dit certificeringsprogramma is in overeenstemming met de internationale richtlijn ISO 16762:2016. Een auditeur van Ugra, het Zwitserse competentiecentrum voor druk- en mediatechniek, heeft onze productie gecontroleerd op de specifieke eisen die gelden voor de processen bij de vervolgbewerkingen van drukwerk. Onlineprinters heeft voor 100 procent aan de criteria voldaan. 


Met deze pioniersrol heeft Onlineprinters een relevante bijdrage geleverd aan de standaardisering en kwaliteitsborging voor het segment postpress. Ook andere drukbedrijven zullen zich volgens deze PSO-eisen laten certificeren.
 

Welke invloed heeft de certificering?

 

Een medewerker van Onlineprinters controleert de kwaliteit van de vouw

De vervolgbewerking, ook wel postpress genoemd, omvat de productiestappen na het drukken. Terwijl een enkelzijdige flyer alleen maar hoeft te worden afgesneden,  moeten complexere producten als brochures ook gevouwen en gebonden of verlijmd worden. Ook perforeren, lamineren en stansen behoren tot de vervolgbewerkingen.

 

Voor de PSO worden verschillende factoren gecontroleerd, zoals bijvoorbeeld de juiste markering voor afloopgebied, vouwen en het verzamelen van de drukvellen. Ook droge en schuurbestendige drukinkt, een systeem voor de kwaliteitscontrole en schone werkplekken behoren tot de controlecriteria. 


Voor de enorme hoeveelheid orders die dagelijks bij Onlineprinters binnenkomen, hebben wij al vroegtijdig gestandaardiseerde en efficiënte stappen voor de productie van drukwerk opgesteld, om snel en kwaliteitsgetrouw aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Daardoor waarborgen wij bij onze gedrukte producten een continu hoge kwaliteit. Klanten ontvangen snel en betrouwbaar een uitstekend product, en ook nabestellingen zijn qua vorm en kleur vergelijkbaar met de eerste order.