Afbeelding van
PVC

Goed

4.35/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons PVC

  • Wit polyvinylchloride (PVC)
  • Hoge detailgetrouwheid en kleurintensiteit
  • Glad oppervlak
  • Bedrukt met waterbestendige UV-inkt
  • B1-gecertificeerd (moeilijk ontvlambaar)
PVC mat

De eigenschappen van het 350 µm dikke PVC met zijdeglanzend oppervlak
 

Het 350 µm dikke PVC bestaat uit een dikke witte polyesterfilm met krasvast en zijdeglanzend oppervlak. De zilverachtige achterkant zorgt voor lichtondoorlatendheid en maakt het materiaal zo ondoorzichtig. 
Wij bieden PVC aan in de dikte 350 µm voor onze pop-up-towers en pop-up-displays voor gebruik binnen. Dankzij de zilverachtige achterkant wordt gewaarborgd, dat het motief op de producten te allen tijde onberispelijk en zonder invallend of van achteren doorschijnend licht zichtbaar is. 


 

PVC wit glanzend

De eigenschappen van het 440 µm dikke PVC met laminering 
 

Het 440 µm dikke PVC is eveneens verkrijgbaar bij de pop-up-towers en pop-up-displays. Het witte, harde PVC wordt ter veredeling gelamineerd met een matte beschermfolie. Daardoor kan het oppervlak van het materiaal glad en reflectiearm worden vormgegeven. Dankzij de laminering is het materiaal bovendien krasvast en is ook geschikt voor gebruik buiten op de korte en middellange termijn. Het 440 µm dikke PVC is lichtondoorlatend en vormvast.


 

PVC transparant glanzend

De eigenschappen van het 500 g/m² dikke, matte PVC

Bij ons 500 g/m² dikke, matte PVC gaat het om wit vrachtwagenzeildoek dat bestaat uit polyesterdoek met een PVC-coating. Het materiaal is zwaar, zeer sterk en absoluut weerbestendig. Zo is het ook geschikt voor langdurige gebruik buiten.
Het matte oppervlak heeft een lichte structuur en het drukbeeld wordt met zeer intense kleuren weergegeven. De witte achterkant heeft een duidelijke honingraatstructuur. Indien nodig kan het PVC worden schoongemaakt door het af te spoelen.
In onze shop kunt u de volgende producten met dit materiaal bestellen: spandoeken, roll-up banners, stoepborden, X-/L-banners en plots in digitale druk.

Mening van de vakman

„PVC is bij correct gebruik duurzaam en ook zeer geschikt voor grootformaat reclame. Uw ontwerpen kunnen op dit materiaal zeer detailgetrouw en met sterke contrasten worden gedrukt.“  

Lukas Fuhrmann – Ploegbaas op de afdeling grootformaat drukwerk bij Onlineprinters

Hulp bij de keuze van PVC

Hoe worden spandoeken van PVC het best aangebracht?

PVC-spandoek met zeilogen

1. Aanbrengen van spandoeken van PVC met zeilogen

Om het aanbrengen of ophangen van uw spandoeken van PVC zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u uw spandoeken bij ons laten voorzien van een zoom en weerbestendige zeilogen op een onderlinge afstand van 50 cm. Selecteer daarvoor bij uw bestelling op de productpagina van de spandoeken van PVC bij de extra opties onder het punt "Zoom/zeilogen" de gewenste optie. Bij de optie "Zoom en zeilogen rondom" worden de zeilogen aan alle vier de kanten van het spandoek aangebracht.

Spandoekmontagemateriaal "Standaard"

2. Aanbrengen van spandoeken van PVC met het spandoekmontagemateriaal "Standaard"< h3>

Op de productpagina van de spandoeken van PVC vindt u onder "Extra opties" het punt "Montagetoebehoren". Wanneer u hier "spandoekmontagemateriaal Standaard" selecteert, ontvangt u bij uw spandoek van PVC zwarte spanlussen. Hiermee kunt u uw spandoek snel, eenvoudig en veilig bevestigen. De lengte van een lus bedraagt daarbij ca. 20 tot 22 cm. Afhankelijk van de grootte van uw spandoek ontvangt u van ons het ideale aantal spanlussen dat u nodig heeft voor een optimale bevestiging.

Spandoekmontagemateriaal "Exclusief"

3. Aanbrengen van de spandoeken van PVC met het spandoekmontagemateriaal "Exclusief< h3>

Wanneer u onder het punt "Montagetoebehoren" de variant "spandoekmontagemateriaal Exclusief" selecteert, ontvangt u bij uw spandoeken van PVC zwarte spanhaken inclusief spanelastieken. Deze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgen ervoor dat uw spandoeken goed zijn bevestigd.
De lengte van een spanelastiek bedraagt ca. 60 tot 80 cm, het aantal meegeleverde spanhaken is afhankelijk van de grootte van uw bestelde zeildoek. Er worden altijd voldoende spanhaken meegeleverd om een veilige en optimale bevestiging te waarborgen.

Wij bieden PVC aan voor de volgende producten

350 µm PVC, zijdeglanzend

440 µm PVC inclusief laminering


500 g/m² PVC, mat

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek