Afbeelding van
PET-folie

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van onze PET-folie

  • Kunststof folie van polyethyleentereftalaat (PET)
  • 110 g/m² PET-folie: transparant met glanzend oppervlak voor stickers in een kleine oplage
  • 80 µm PET-folie: wit glanzend voor vloerstickers voor gebruik binnen
  • Sterk hechtend
  • Niet geschikt voor gebruik buiten
  • B1-gecertificeerd (moeilijk ontvlambaar)

De eigenschappen van onze 80 µm dikke PET-folie voor vloerstickers die binnen worden gebruikt

De 80 µm dikke, zelfklevende PET-folie onderscheidt zich door een hoge trekvastheid en is bij uitstek geschikt voor gebruik als vloersticker binnen. Het wit glanzende oppervlak is voorzien van een antislipstructuur, waardoor er veilig overheen kan worden gelopen en dat door verzekeringen is gecertificeerd tegen eventueel veroorzaakt lichamelijk letsel. Dankzij de aan de achterkant aangebrachte lijm hecht de folie uitstekend op gladde ondergronden als marmer, gepolijste steen of tegels. Belangrijk voor een perfecte hechting: de desbetreffende ondergrond moet worden schoongemaakt en gedroogd alvorens de sticker aan te brengen. De vloerstickers kunnen binnen zes maanden worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten.
 

De eigenschappen van onze 110 g/m² dikke PET-folie voor stickers in een kleine oplage

Onze PET-folie voor stickers in een kleine oplage is 110 g/m² dik en transparant. De folie die voor stickers in een kleine oplage wordt gebruikt, heeft een glad, reflecterend oppervlak. Deze kan probleemloos van het dragerpapier worden afgetrokken en hecht op gladde, gereinigde ondergronden. Het materiaal is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen.

De achterkant van de folie is voorzien van sterk hechtende lijm en ligt op ongedeeld dragerpapier. Samen met lijm en dragermateriaal bedraagt het papiergewicht van de folie 240 g/m².

Let erop dat de kleur wit niet op de transparante folie kan worden gedrukt en deze in het drukbeeld eveneens transparant verschijnt.

Hulp bij de keuze van PET-folie

Hoe lang blijven vloerstickers zitten?

De levensduur van vloerstickers is afhankelijk van verschillende factoren, zoals lichtinvloed, ondergrond en de plaats waar de stickers worden aangebracht evenals de slijtage doordat er continu overheen wordt gelopen. Bij vloerstickers die bij gebruik buiten zijn blootgesteld aan directe zonnestralen evenals frequent gebruik van het oppervlak, is de levensduur in vergelijking met stickers die beschermd tegen licht zijn aangebracht en minder vaak worden belopen korter. 

Waarvoor worden vloerstickers gebruikt?

Vloerstickers worden voor gebruik binnen in de vorm van trapreclame, bewegwijzeringssysteem of als vloerreclame in bedrijven of winkelcentra toegepast. In dokterspraktijken of apotheken zijn ze ook vaak te vinden als aanwijzing om discreet afstand te houden tot een voorganger.
Buiten trekken vloerstickers eveneens de aandacht. Bijvoorbeeld als uitnodigende vloermarkeringen voor winkels, als onderdeel van guerilla-acties of marketingcampagnes evenals bewegwijzeringssystemen in voetgangersgebieden of op beursterreinen. 

In welke formaten zijn stickers in een kleine oplage verkrijgbaar?

In welke formaten zijn vloerstickers verkrijgbaar?

Wij bieden PET-folie aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek