Afbeelding van
Weerbestendig karton

Goed

4.37/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons weerbestendige karton

  • Verkrijgbaar in 750 g/m²
  • Enkelzijdig gestreken
  • Mat en glad oppervlak
  • Wit karton met folielaag
  • Van recyclingmateriaal
  • Licht- en weerbestendig

DE EIGENSCHAPPEN VAN WEERBESTENDIG KARTON

Ons weerbestendige karton trotseert – zoals de naam al zegt – bijna elk soort weer: zon, regen of wind – het karton met folielaag is weerbestendig en ziet er weken en maanden lang goed uit. Dat komt enerzijds door de folielaag op het weerbestendige karton, dat milieuvriendelijk wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Anderzijds gebruiken wij voor het drukken speciale plakkaatverf, zodat het drukresultaat een hoge licht- en kleurechtheid krijgt.

Weerbestendig karton

Het ideale reclamemiddel voor uw out-of-home-campagne

Het oppervlak van weerbestendig karton voelt glad aan dankzij de folielaag. Regendruppels en andere vloeistoffen parelen er gemakkelijk af, waardoor het motief beschermd is tegen de invloed van water. Het hoge gramsgewicht maakt het weerbestendige karton heel sterk. Lijn of plaksel kunnen daarmee probleemloos aan de achterkant worden aangebracht.

Mening van de vakman

„Out-of-home-reclame als nog altijd belangrijk om voorbijgangers op straat te bereiken. Weerbestendig karton is voor uw buitenposters een betrouwbaar materiaal, want door de waterresistentie parelt de regen daar gewoon in eerste instantie vanaf.“

C. Assayag-Zimmermann – Marketingmanager voor Frankrijk bij Onlineprinters

Hulp bij de keuze van weerbestendig karton/h2>

Waarin verschilt weerbestendig karton van affichepapier?

Beide papiersoorten zijn geschikten voor het maken van reclame voor gebruik buiten. Weerbestendig karton verschilt vooral van affichepapier met betrekking tot de materiaaleigenschappen. Terwijl affichepapier alleen waterafstotend is, is weerbestendig karton waterresistent. Dat neemt dus gedurende een bepaalde tijd water helemaal niet op. De blauwe achterkant is zeer geschikt om het papier nat te verlijmen en voorkomt daarmee het doorschemeren van oudere postermotieven waar overheen wordt geplakt. Daarbij is het weerbestendige karton in een hoger gramsgewicht bij uitstek geschikt om stevig op bomen of straatlantaarns te blijven zitten.

Voor welk soort posterreclame is weerbestendig karton geschikt?

Weerbestendig karton is vooral geschikt voor posterreclame die verscheidene weken buiten aanwezig moet zijn. Het out-of-home-materiaal onderscheidt zich door zijn licht- en kleurechtheid evenals door de weersbestendigheid. In een voldoende gramsgewicht heeft het een hoge vormvastheid en kan zelfstandig op bouwschuttingen, straatlantaarns of bomen worden aangebracht.

Wij bieden weerbestendig karton aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek