Afbeelding van
Fotobehang

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons fotobehang

  • Bedrukbaar vliesbehang
  • Gramsgewicht: ca. 295 g/m²
  • Verkrijgbare varianten: Gegomd met een decente structuur en zelfklevend met een glad oppervlak
  • Fotorealistische druk
  • Levering in banen van telkens 60 cm
  • Geschikt voor gebruik binnen
  • Moeilijk ontvlambaar (brandweerstandsklasse B1)
Fotobehang, gegomd

De eigenschappen ven fotobehang

Wij bieden ons fotobehang aan in twee verschillende varianten: gegomd met een decente structuur, net als rauhfaserbehang, en zelfklevend met een glad oppervlak.
Beide varianten zijn sterk, vormvast evenals slijtagebestendig en bevatten geen schadelijke stoffen. Het behang wordt met bedrukt met waterbestendige UV-inkt, die een lichtechtheid van tot wel twee jaar waarborgt. De kleuren zijn krachtig en helder, het motief wordt in een fotorealistische drukkwaliteit detailgetrouw weergegeven. Het behang wordt geleverd in banen van telkens 60 cm en gedrukt met een overlapping van 1 cm.
Het gegomde behang kan op een schone, gladde wand met een gebruikelijke behanglijm zowel met gangbaar behangersgereedschap als met de hand worden aangebracht. Om het zelfklevende behang aan te brengen is geen lijm nodig, maar de wand dient hiervoor wel te worden voorbehandeld met een voorstrijkmiddel.


Het behang kan in droge toestand van de muur worden getrokken en kan ook worden overgeschilderd. Het kan worden toegepast in alle gesloten ruimtes, bijvoorbeeld als fotobehang voor thuis, op kantoor of in een vergaderruimte of als reclameoppervlak. Ook als speciale eyecatcher in winkels, in de horeca of op beurzen is het zeer geschikt.


Fotobehang, gegomd

De kwaliteit van fotobehang

Ons gegomde fotobehang heeft een gestructureerd, licht glanzend oppervlak dat vergelijkbaar is met dat van rauhfaserbehang. Wanneer men over het materiaal heen strijkt, voelt het door de decente structuur ruw en mat aan.


Het oppervlak van het zelfklevende behang daarentegen is glad en structuurloos.
Beide varianten van het behang zijn ondoorzichtig en krasvast.

Mening van de vakman

„Interior design speelt een steeds grotere rol, zowel op het point of sale als bij particulieren. Opa's fotobehang is weer helemaal hot en trendy. Bij ons kunt u uw gewenste motief met de vrije formaatkeuze precies passend voor uw eigen wand bestellen.“

Lukas Fuhrmann – Ploegbaas op de afdeling grootformaat drukwerk bij Onlineprinters

Hulp bij de keuze van fotobehang/h2>

Voor welke toepassingen is fotobehang geschikt?

Ons fotobehang is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen. De wand moet glad, schoon en stofvrij zijn. Resten van oud behang moeten van tevoren volledig worden verwijderd. Gaten of oneffenheden in de wand moeten van tevoren met een gipshoudend vulmiddel worden gedicht en gladgemaakt. 

Het gegomde behang kan met een gebruikelijke soort behanglijm worden aangebracht. Daarbij kunt u werken met gebruikelijk behangersgereedschap.

Bij het aanbrengen van het zelfklevende behang adviseren wij de wand behalve de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen, ook voor te behandelen met een voorstrijkmiddel.

Wij bieden fotobehang aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek