Afbeelding van
Blockout-zeildoek

Goed

4.34/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van het Blockout-zeildoek

  • Blockout-folie (vrachtwagenzeildoek van PVC) met een lichtondoorlatende tussenlaag
  • Gramsgewicht: 442 g/m²
  • Dubbelzijdig bedrukbaar
  • Mat oppervlak
  • Volledig ondoorzichtig
  • Hoge weersbestendigheid
  • B1-gecertificeerd (moeilijk ontvlambaar)
Blockout-zeildoek

De eigenschappen van Blockout-zeildoek

Het grote voordeel van Blockout-zeildoek is de ondoorzichtigheid. Door de ingebedde tussenlaag wordt doorschijnen van het motief aan de andere kant verhinderd, waardoor het motief aan beide kanten gegarandeerd goed zichtbaar is. Het materiaal is dankzij de hoge weersbestendigheid geschikt voor gebruik binnen en buiten. Het is heel sterk en duurzaam.

Blockout-zeildoek

De kwaliteit van het Blockout-zeildoek

Het ondoorschijnende Blockout-zeildoek bestaat uit de kunststof polyvinylchloride (PVC). Het materiaal is zwaar, robuust en zeer scheurvast. Daarom overtuigt het voor gebruik buiten ook op de lange termijn. Op het dubbelzijdige, gladde oppervlak wordt een helder kleureffect bereikt. Het zeildoek heeft geen structuur en voelt glad aan. Om het schoon te maken, kan het materiaal gewoon met een mild reinigingsmiddel en water worden afgewassen. 

Mening van de vakman

„Voor kort- of langdurende reclamedoeleinden is blockout-zeildoek een betrouwbaar weerbestendig materiaal. Het zeildoek is lichtondoorlatend waardoor het opgedrukte motief van alle kanten onvervalst goed te zien is. Om ervoor te zorgen dat het zeildoek betrouwbaar en ook bij slecht weer goed blijft zitten, brengen wij op verzoek zeilogen aan.“

Lukas Fuhrmann – Ploegbaas op de afdeling grootformaat drukwerk bij Onlineprinters

Hulp bij de keuze van Blockout-zeildoek

Waar wordt Blockout-zeildoek gebruikt?

Blockout-zeildoek is bij uitstek geschikt als reclameoppervlak voor binnen en buiten. Klassiek toegepast is het buiten te vinden op bouwschuttingen of steigers, aan brugleuningen of dranghekken. Hierbij is het doek vooral praktisch gebleken door de hoge weersbestendigheid. Binnenshuis wordt het zeildoek voornamelijk gebruik als reclamebanner, bijvoorbeeld vrijhangend in de ruimten van warenhuizen of winkelcentra evenals in bouwmarkten of grote supermarkten.

In welke formaten is het Blockout-zeildoek verkrijgbaar?

In onze onlineshop vindt u het Blockout-zeildoek onder de productnaam "Zeildoeken, 4/4-kleurig". U kunt het dubbelzijdig bedrukbare zeildoek d.m.v. de vrije formaatkeuze in uw individuele afmetingen laten bedrukken. Voer bij de bestelling van uw Blockout-zeildoek op de productpagina in het gedeelte "Productconfiguratie" het gewenste formaat in tot een maximale grootte van 400 cm x 200 cm. Het minimale formaat bedraagt 100 cm x 100 cm.

Hoe wordt een Blockout-zeildoek het best aangebracht?

Om het aanbrengen of ophangen van uw Blockout-zeildoek zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u de zoom van uw zeildoek laten voorzien van weerbestendige zeilogen op een onderlinge afstand van 50 cm. Selecteer daarvoor bij uw bestelling onder de "Extra opties" onder het punt "Zeilogen" aan welke kant van het zeildoek – aan de lange of aan de korte kant – u zeilogen nodig heeft. Bovendien bestaat de mogelijkheid om aan alle kanten van het zeildoek, rondom dus, zeilogen aan te brengen.

Wij bieden Blockout-zeildoeken aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek