Goed

Trustpilot

Eén oplossing, perfect afgestemd op uw specifieke wensen.

Samen met onze partner O/D Media – marketingprofessionals met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van mediaproductie bieden wij u een uitgebreid marketing-serviceportaal. Dit beeldt complexe processen en structuren af – het maakt daarbij niet uit of u al gebruikmaakt van een SAP-koppeling of dat u op zoek bent naar een technische oplossing. Zo kunt u niet alleen drukwerk, werkkleding of andere producten van verschillende fabrikanten eenvoudig bestellen, maar ook profiteren van andere aanvullende diensten zoals de complete logistieke en beurshandling.

Zo profiteert uw organisatie van op.enterprise

Afbeelding
Marketingportaal voor complexe processen
Wij stellen een eigen portaal in uw bedrijfsdesign voor u in, waarmee u meer dan alleen maar drukwerk kunt aanbieden. Van eenvoudig drukwerk tot volledige beursstands worden zo meerdere leveranciers en producten in één systeem samengevoegd.
Logistieke handling
Of het nu gaat om print-on-demand, opslag of wereldwijde verzending – wij nemen uw gehele logistiek voor onze rekening.
Overzichtelijk gebruik
OGebruikers-, administratie- en vrijgaverollen kunt u volledig individueel toekennen en aanpassen. Zo behoudt u altijd overzicht.
Flexibele prijsvorming
Afhankelijk van de eisen kunt u prijsverhogingen of bijdragen in de marketingkosten flexibel beheren.
Verpakken op maat en beurshandling
Wij ondersteunen u individueel, nemen de persoonlijke aanpassing van uw documenten voor onze rekening, lenen u een beursstand en houden ons met de volledige beurshandling bezig.

Voordelen voor uw gebruikers

Afbeelding
Verbetering van de productiviteit
Dankzij geautomatiseerde processen komen resources bij uw medewerkers vrij die uw effectief kunt gebruik om zo productiever te worden.
Centraal inkoopplatform
Uw medewerkers hebben nog maar één systeem nodig om bijvoorbeeld drukwerk zoals digitale templates of werkkleding te bestellen, onafhankelijk van de leverancier.

Randvoorwaarden

Afbeelding

Gemiddeld tot hoog drukvolume

Afbeelding

Eenmalige installatieprijs vanaf 5000 euro + maandelijks gebruikstarief

Een overzicht van onze services voor u

Onze drukexperts geven u graag advies

Welk product past het best bij u en uw onderneming? Hoe werkt de technische koppeling? En hoe gaat het precies met de templates of de magazijnlogistiek in z'n werk? Ons team staat graag voor u klaar en vindt samen met u de beste oplossing voor uw individuele wensen. Bel ons of schrijf ons een e-mail.
Maandag tot vrijdag
8:00 - 17:00 Uhr
Service-hotline
020 262 19 19
Afbeelding
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina