Goed

Trustpilot

Onze shop in uw systeem: API-interface voor eenvoudige processen

Deze oplossing vereenvoudigt uw processen, bespaart tijd en maakt resources voor andere thema's vrij. In plaats van bijvoorbeeld uw klantorders handmatig in onze shop in te typen, worden alle ordergegevens automatisch verzonden. Dit functioneert ook wanneer u al van een een marketing- of inkoopportaal (bijv. Onventis, SAP/Ariba, Synertrade) gebruikmaakt.

Zo profiteert uw organisatie van op.connect

Afbeelding
Directe interfacekoppeling
Koppel uw systeem comfortabel aan onze onlineshop. Daarbij staat gedetailleerde API-documentatie tot uw beschikking.
Geoptimaliseerde processen
Alle ordergegevens inclusief facturatie kunnen via de interface in uw systeem worden overgenomen. Deze geautomatiseerde processen besparen tijd en maken resources bij uw medewerkers vrij.
Automatische gegevensuitwisseling
De product-,bestel- en prijsgegevens worden automatisch via de interface uitgewisseld. Dit is ook mogelijk voor order- en factuurgegevens.
Grote verscheidenheid van producten
Ons complete assortiment staat tot uw beschikking: van roll-up banners, relatiegeschenken en posters tot enveloppen.

Voordelen voor uw gebruikers

Afbeelding
Verbetering van de productiviteit
Dankzij geautomatiseerde processen komen resources bij uw medewerkers vrij die uw effectief kunt gebruik om zo productiever te worden.

Randvoorwaarden

Afbeelding

Hoog drukvolume

Afbeelding

API-koppeling is volledig gratis

Een overzicht van onze services voor u

Onze drukexperts geven u graag advies

Welk product past het best bij u en uw onderneming? Hoe werkt de technische koppeling? En hoe gaat het precies met de templates of de magazijnlogistiek in z'n werk? Ons team staat graag voor u klaar en vindt samen met u de beste oplossing voor uw individuele wensen. Bel ons of schrijf ons een e-mail.
Maandag tot vrijdag
8:00 - 17:00 Uhr
Service-hotline
020 262 19 19
Afbeelding
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina