Afbeelding van

Goed

4.47/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending

020 262 19 19   Ma-vr 8-17 u

Oorkonden

Designpakket

Bevat 27 gratis templates voor de formaten A3, A4 en A5.

NU DOWNLOADEN
Alle motieven in n oogopslag:

Templates voor oorkonden voor bijzondere gebeurtenissen en successen

Er vinden gebeurtenissen plaats die een onderscheiding verdienen - omdat ze voor een persoon uniek of speciaal zijn of omdat iemand er met lef voor geslaagd is. Om ervoor te zorgen dat deze successen voor de eeuwigheid kunnen worden vastgelegd, moeten ze eigenlijk met een oorkonde als hoogwaardige herinnering worden gewaardeerd.

Oorkonden kunnen voor diverse gelegenheden worden gebruikt: Vooral bij sportevenementen of wedstrijden op school, de universiteit of bij een vereniging worden erediploma's en oorkonden voor bijzondere verdiensten gebruikt, om persoonlijke records en uitstekende prestaties te eren of deelnamen te bevestigen. Ook gelukwensen voor jubilea komen als individuele oorkonden perfect tot hun recht. Behaalde eindexamens en diploma's worden zo eveneens meesterlijk in de schijnwerpers gezet en kunnen - aan de wand of in een lijstje op het bureau gezet - ook na jaren nog voor aandacht zorgen.

Gratis templates voor oorkonden om te downloaden

Maak gebruik van onze verschillende templates voor oorkonden, die wij als jpg-bestand beschikbaar stellen om gratis te downloaden. Maak een keuze uit telkens drie verschillende formaten: A3, A4 en A5. Gebruik de templates ongewijzigd of als basis voor uw individuele ontwerp. U kunt deze heel eenvoudig naar behoefte en individuele wensen vormgeven in een lay-outprogramma en bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen toevoegen.

Na het maken van uw persoonlijke ontwerp kunt u uw oorkonden, overeenkomstig de gelegenheid, een mooie finishing touch geven. Behalve het drukken kan ook de keuze van het juiste papier beslissend zijn voor het effect van uw voltooide, gedrukte producten. Bij ons heeft u daarvoor de keuze uit verschillende hoogwaardige papiersoorten: van luxe linnenkarton, schitterend kunstdrukpapier tot en met klassiek gemarmerd karton is er voor iedere template wel iets bij. Al vanaf een oplage van vijf stuks kunt u uw oorkonden bij ons professioneel en hoogwaardig laten afdrukken.

// Nu abonneren op nieuwsbrief!

n klik-
veel voordelen!

Exclusief voor nieuwe nieuwsbrief abonnees!

Abonneer u nu vrijblijvend en gratis op de nieuwsbrief van Onlineprinters en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen en nieuws over onze drukbare producten.

Exclusieve aanbiedingen

Productnieuwtjes

Waardebon promoties

Niet-bindend en kosteloos

// Contact

Vragen, verzoeken, suggesties?

Bel of schijf ons - wij staan persoonlijk voor u klaar en verheugen ons erop van u te horen!
Telefoon:

+31 20 2621919

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

// Onze belofte

Uitstekende kwaliteit

Uw drukwerk is bij ons in goede handen, want wij bieden gecertificeerde kwaliteit. Onze eigen productie is PSO-gecertificeerd. Onze servicekwaliteit en uw zekerheid worden gewaarborgd door de TV-Sd-certificering en het EHI-eurolabel. Overigens: Onlineprinters is bovendien Trusted Shops-goedgekeurd.

Geen verzendkosten

De levering van uw drukwerk als standaardverzending is met onze logistieke dienstverleners gratis. En omdat wij transparantie belangrijk vinden, zijn er verder ook geen verborgen kosten: Binnen een paar tellen kunt u het gewenste product met een bindende prijs configureren, kosten voor extra opties worden direct getoond en staan duidelijk vermeld.

30 jaar ervaring

Onze wortels liggen in het drukkerijvak. Ook onze oprichter is gediplomeerd offsetdrukker. Ons productiebedrijf bestaat al sinds 1984. In 2004 ging onze eerste webshop online. Vandaag de dag produceren wij miljarden stuks drukwerk, die voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Daarvoor zorgen onze 600 hooggekwalificeerde vakmensen.