Kwaliteit & Veiligheid

Om u gedrukte producten en service van een constant hoge kwaliteit te kunnen bieden, besteden wij veel aandacht aan de naleving van strenge normen. Dankzij verschillende certificeringen worden niet alleen drukresultaat en productverwerking gecontroleerd, maar ook de transparantie van het aankoopproces onafhankelijk getest, om een optimale bescherming voor de koper te waarborgen. Wij vinden de veiligheid van uw gegevens op elk moment heel belangrijk. 

 

 

Trusted Shops

ONLINEPRINTERS heeft zich bij Trusted Shops ertoe verplicht om aan de hoogste eisen omtrent gegevens- en leveringsveiligheid te voldoen. Een omvangrijke certificering bewaakt de naleving van de door consumentenbonden aanbevolen criteria. 

Voor veilig inkopen met een gerust geweten zorgt het keuringslabel "Trusted Shops" en de beproefde kopersbescherming. De veiligheidsdeskundigen van Trusted Shops hebben een professioneel systeem voor het onlineshopping ontwikkeld, als ware een "rondom-veilig-pakket" voor consumenten. Op die manier wordt uw aankoop op internet een veilige en ontspannen shoppingbelevenis. 

 

 

ProcessStandard Offset

Onze productie werd herhaaldelijk onderscheiden met het gerenommeerde PSO-keurmerk: De ProcessStandard Offset (PSO) beschrijft een industrieel georiënteerde en gestandaardiseerde procedure bij de vervaardiging van drukwerk en voldoet aan de internationale normserie 
ISO 12647 -

PSO is dé standaard van de drukindustrie. 

 

Dankzij de PSO kan de drukwerkproductie van de gegevensregistratie tot en met het kant-en-klaar gedrukte product kwalitatief worden gewaarborgd. Ugra, het Zwitserse competentiecentrum voor druk- en mediatechniek voert de certificering uit met geschikte testmiddelen en controlemethoden. 

 

 

ProcessStandard Digital

De toenemende vraag naar kleinere oplagen en een snellere levertijd heeft ertoe geleid dat digitaal drukken als druktechniek steeds belangrijker is geworden. Deze trend zal zich naar verwachting verder voortzetten. Om ook bij deze manier van drukken aan hoge kwaliteitsstandaards te kunnen voldoen, heeft Onlineprinters daarom na het offset drukken en de veredelingen, ook het digitaal drukken gecertificeerd. 
 

Sinds juni 2019 voert ONLINEPRINTERS het FOGRA-keurmerk conform ISO 15311, en doet daarmee als eerste onlinedrukkerij een driedubbele gecertificeerde kwaliteitscontrole.  
 

ONLINEPRINTERS maakt bij digitaal drukken onder andere gebruik van machines van de toonaagevende technologiefabrikant HP en zijn Indigo-technologie. 

 

 

Vervolgbewerking

Hoge kwaliteitseisen voor gedrukte producten gelden niet alleen voor de beeldweergave – ook stappen in de vervolgbewerking zoals afloopgebied, vouwen, hechten en verlijmen zijn factoren die een optimaal resultaat van drukwerk bepalen. Daarom heeft ONLINEPRINTERS zich, als een van de eerste drukkerijen in Europa, niet alleen voor het drukprocedé, maar ook voor de vervolgbewerking conform ProcesStandaard Offset (PSO) laten certificeren. 

 

Als een van de eerste drukkerijen in Europa hebben wij in 2017 ook onze vervolgbewerkingen laten certificeren, zodat de uitvoering van productiestappen na het drukken, zoals snijden, vouwen, hechten, enz., eveneens worden meegenomen in de kwaliteitscontrole. 

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding