Nog meer keuze in eco-/natuurproducten – van brochures tot visitekaartjes

Voor veel van ons populaire drukwerk kunt u milieuvriendelijke soorten eco- en natuurpapier kiezen, zoals kringlooppapier, offsetpapier of golfkarton. Deze papiersoorten worden geproduceerd met een zo minmogelijk gebruik van grondstoffen. Daarbij worden geen schadelijke lijmsoorten, bleekmiddelen of andere stoffen gebruikt. 

Kies bewust voor deze papiersoorten en lever een bijdrage aan de bescherming van het milieu. Meer informatie over de verschillende papiersoorten vindt u ook in onze materiaaladviseur.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding