Nieuwe mogelijkheden bij onze "Online vormgeven"-tool

Ontdek nu de nieuwe producten en mogelijkheden van onze gratis "Online vormgeven"-tool: van nieuwe producten en formaten tot en met een flexibelere vormgeving. 
 

De voordelen van onze "Online vormgeven"-tool liggen voor de hand: Helemaal zonder extra software of grafische vakkennis kunt u snel en eenvoudig individuele ontwerpen maken – voor een zakelijke uitrusting, reclame, verkoopacties of evenementen. De benodigde gegevens voor het op te maken bestand worden automatisch door ons systeem gegenereerd en verwerkt. Na de jongste update valt er nu nog meer te ontdekken.

Meer keus bij producten en formaten

Vanaf nu kunt u kiezen uit nog meer productgroottes in de "Online vormgeven"-tool. Zo kunt u flyers en posters in talrijke papierformaten online opmaken – van flyers in A8-formaat of als A5-vierkant tot en met grote B0-posters. Bovendien hebben wij nieuwe duurzame stempels van het merk Colop in ons assortiment opgenomen. Net als bij onze Trodat-stempels kunt u ook hier het complete systeem evenals de reservestempelplaatjes online vormgeven.

Meer speelruimte voor de vormgeving dankzij modulaire lay-out

Dankzij onze nieuwe modulaire lay-out heeft u vanaf nu nog meer speelruimte voor de vormgeving:

  • Vanaf nu kunt u de geselecteerde template aanvullen met extra lay-outmodules, en meer afbeeldingen, teksten of uw logo invoegen.
  • Bovendien kunt u de volgorde van de afzonderlijke modules individueel naar eigen wens aanpassen en verplaatsen.

"Online vormgeven" – zo eenvoudig gaat het in zijn werk 

Of een product resp. een formaat online kan worden vormgegeven, ziet u aan de "Online vormgeven"-knop op de productpagina. Deze wordt onder het punt "Opgemaakt bestand" weergegeven als alternatief voor "Opgemaakt bestand uploaden". Wanneer deze knoppen niet worden weergegeven, heeft u een product geselecteerd waarvoor de optie "Online vormgeven" tot nog toe niet beschikbaar is.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding