Afbeelding van

Goed

4.27/5.00

Betrouwbare webshop

Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Zo kan het beursseizoen beginnen: pop-up-displays

Pop-up-displays-Onlineprinters

Pop-up-displays overtuigen door hun indrukwekkende afmetingen en hun tevens geringe transportomvang. Opgezet zijn de reclamedisplays 2,24 meter hoog en in onze onlineshop verkrijgbaar in verschillende breedtes. De praktische transporttrolley met aparte opbergmogelijkheid voor de bedrukte banen wordt er direct bijgeleverd. Bovendien zijn er desgewenst drie halogeenlampen verkrijgbaar om de reclamewand te verlichten.

De reclamedisplays kunnen door het inklapbare schuifframesysteem van matzwart aluminium op elke beurs snel, eenvoudig en zonder extra gereedschap worden opgebouwd. Alle bedrukte banen kunnen met magneetrails nauwkeurig passend op het stevige framesysteem worden bevestigd.

In onze onlineshop vindt u de pop-up-displays in de categorie beurssystemen in zes verschillende varianten – telkens inclusief framesysteem of alleen als bedrukking, wanneer u voor de volgende beurs alleen maar een ander motief nodig hebt.

Leer ook onze hoogwaardige pop-up-towers kennen. De mobiele reclamezuilen vormen de perfecte aanvulling op de pop-up-displays!

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG