Goed

Trustpilot
Premium
programma
Onlineprinters − de drukkerij voor bedrijven,
agentschappen en resellers
Als onderneming met regelmatige bestellingen profiteert u van onze aantrekkelijke voorwaarden voor wederverkopers en grote klanten. Dankzij de opname in ons programma voor premiumklanten profiteert u van talrijke voordelen.
Wanneer u belangstelling heeft voor de support voor premiumklanten, kunt u gewoon ons formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Alle voordelen en algemene voorwaarden
in ÚÚn oogopslag:

Persoonlijke contactpersoon voor premiumklanten

Uw persoonlijke contactpersoon voor premiumklanten staat te allen tijde tot uw beschikking via e-mail of telefonisch via zijn doorkiesnummer, wanneer u vragen heeft over drukprocedÚs en drukbare producten. Bovendien behandelt hij uw drukopdrachten van de bestelling tot en met de levering, om ervoor te zorgen dat uw producten in de beste kwaliteit en op het gewenste tijdstip bij u aankomen.
vertrouwen
ondersteuning
persoonlijk
contact

Voorkeursbehandeling bij alle serviceverzoeken

Als premiumklant profiteert u van voordelen bij alle serviceverzoeken: van speciale productiewensen en aanpassingen van uw bestellingen op het laatste ogenblik tot en met kortere productietijden.

Maximale afstemming op uw interne processen

Heeft u bijzondere wensen voor de verpakking en verzending, heeft u grotere oplagen nodig dan in de webshop vermeld of heeft u speciale leveringsvoorwaarden? Als premiumklant helpt uw contactpersoon u bij individuele wensen en ideeŰn met betrekking tot onze drukbare producten en zorgt bij de afhandeling voor een zo goed mogelijke afstemming op uw bedrijfsinterne processen.

Speciale condities afhankelijk van het aantal orders

Afhankelijk van het door u geplaatste aantal orders bieden wij u speciale aantrekkelijke condities. Bespreek deze met uw persoonlijke key account manager.

// Uw vertrouwde voordelen van Onlineprinters:

Levering op adres naar keuze

Wij versturen uw bestelling graag rechtstreeks naar uw klanten of uw vestigingen. Tijdens het bestelproces kunt u bij de selectie van het afleveradres bovendien een gewenst afzenderadres vermelden dat dan op de afleveringsbon en het verzendlabel wordt afgedrukt. U alleen ontvangt de factuur per e-mail. Onze standaard verzending is natuurlijk ook in dit geval gratis.

Spoeddruk en verkorte productietijd

Wij begrijpen dat snelheid beslissend kan zijn. Daarom bieden wij voor geselecteerde producten de opties "spoeddruk" of "verkorte productietijd" aan. Uw keuzemogelijkheden en de desbetreffende meerprijs voor een versnelde productie worden tijdens het bestelproces aangegeven.

Spoedzending

Selecteer tijdens het bestelproces het type verzending "spoedzending", dan bezorgt onze transporteur op de werkdag na voltooiing van onze productie. De meerprijs voor de spoedzending wordt tijdens het bestelproces apart vermeld.

Wanneer u belangstelling heeft voor de support voor premiumklanten, kunt u gewoon ons formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina