Op 21 november 2022 zal weldra weer de voetbalkoorts toeslaan – het eerste fluitsignaal klinkt om 11.00 uur Nederlandse tijd. Of u de wedstrijden nu volgt voor de televisie thuis, in uw stamkroeg of via uitzendingen in het openbaar, het gejuich zal niet van de lucht zijn. Maak uw klanten en partners attent op uw onderneming met de WK 2022-speelschema’s van ONLINEPRINTERS.

Ook al is de voorpret groot, u dient vooral rekening te houden met de juridische aanwijzingen bij de vormgeving van uw speelschema’s. U moet onder andere vooral letten op het gebruik van officiële logo’s, emblemen en lettertypes die eigendom zijn van de FIFA. Zo kunt u bijvoorbeeld “WK 2022™” en “Qatar 2022™” niet gebruiken.

Persoonlijke WK 2022-speelschema’s online vormgeven

Voor een persoonlijk WK-speelschema adviseren wij u onze Online vormgeven-tool. Hier heeft u de mogelijkheid een foto uit onze samenwerking met de beelddatabank Shutterstock te selecteren of een foto uit uw eigen archieven. Ook uw eigen logo kunt u heel eenvoudig en zonder extra programma invoegen. Probeer het maar eens.

Speelschema online vormgeven

WK 2022-speelschema’s gratis downloaden

Passend bij het wereldkampioenschap kunt u onze WK 2022-speelschema’s ook gratis downloaden als drukklaar pdf-bestand. De speelschema’s zijn gesorteerd op groepen en in chronologische volgorde van de wedstrijden. Er is eveneens voldoende ruimte om de resultaten na elke wedstrijd te noteren.

Kies een geschikt formaat voor uw WK 2022-speelschema: A1 of A2. Na het downloaden kunt u uw eigen logo invoegen en direct bij ons laten drukken.

A1-speelschema  A1-speelschema  A1-speelschema

A2-speelschema  A2-speelschema  A2-speelschema

 

Status: 02.09.2022

Papierkeuze

Bij uw bestelling dient u met name te letten op de keuze van het papier. Wilt u een bepaalde glans of liever contrastrijk weergegeven motieven? Dan adviseren wij u kunstdrukpapier te gebruiken. Wanneer u echter op de speelschema’s ook de uitslagen wilt noteren, adviseren wij offsetpapier. Ook moet aandacht worden geschonken aan de papierdikte. Om ervoor te zorgen dat het speelschema stevig is en toch goed kan worden opgerold, is een gramsgewicht van 150 g/m² het geschiktst. Wanneer u de voorkeur geeft aan een stevigere uitvoering zoals bijvoorbeeld van karton, dan adviseren wij u 250 g/m². Meer informatie vindt u ook in onze materiaaladviseur.

Bronnen: fifa.com

Fotobronnen: Shutterstock, Bplanet