Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Info's betreffende het programma

Premium
programma
Onlineprinters − de drukkerij voor bedrijven,
agentschappen en resellers
Als onderneming met regelmatige bestellingen profiteert u van onze aantrekkelijke voorwaarden voor wederverkopers en grote klanten. U wordt begeleid door uw eigen contactpersonen en er worden u talrijke voordelen geboden.

Zo eenvoudig neemt u aan het programma deel:

Maak een klantenaccount aan, abonneer onze nieuwsbrief en stuur ons uw aanvraag. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op
+31 20 2621919.
Alle voordelen en algemene voorwaarden
in n oogopslag:

Key account manager

Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke relatie met u en uw onderneming vinden wij belangrijk. Uw persoonlijke contactpersoon kent u, reageert op uw behoeften en helpt u voor, tijdens en na uw bestellingen. Uw premiumklantenadviseur staat per e-mail en telefonisch via zijn rechtstreekse doorkiesnummer tot uw beschikking.
vertrouwen
ondersteuning
persoonlijk
contact

Gestaffelde kortingen

Voor uw hoeveelheid drukwerk bieden wij gestaffelde kortingsmodellen, speciale aanbiedingen en veel andere voordelen aan. Ontwikkel uw onderneming samen met ons in de premium-klantenstatus Zilver, Goud en Platina. Uw key account manager zal u daarbij daadkrachtig ondersteunen!

Individuele overeenkomsten

Voor uw inkoop- en afhandelingsprocessen gelden speciale eisen? Neem contact met ons op, we vinden samen een oplossing.

Papierstalen en materiaalvoorbeelden

Met onze papierstalenboeken en sample boxen krijgt u direct een indruk van onze populairste papiersoorten en materialen. Zo kunt u vr uw bestelling het juiste papier voor uw drukwerk selecteren met uw klanten of collega's. Afhankelijk van uw premium-klantenstatus ontvangt u maximaal drie papierstalenboeken per jaar gratis.

// Uw vertrouwde voordelen van Onlineprinters:

Levering op adres naar keuze

Wij versturen uw bestelling graag rechtstreeks naar uw klanten of uw vestigingen. Tijdens het bestelproces kunt u bij de selectie van het afleveradres bovendien een gewenst afzenderadres vermelden dat dan op de afleveringsbon en het verzendlabel wordt afgedrukt. U alleen ontvangt de factuur per e-mail. Onze standaard verzending is natuurlijk ook in dit geval gratis.

Spoeddruk en verkorte productietijd

Wij begrijpen dat snelheid beslissend kan zijn. Daarom bieden wij voor geselecteerde producten de opties "spoeddruk" of "verkorte productietijd" aan. Uw keuzemogelijkheden en de desbetreffende meerprijs voor een versnelde productie worden tijdens het bestelproces aangegeven.

Spoedzending

Selecteer tijdens het bestelproces het type verzending "spoedzending", dan bezorgt onze transporteur op de werkdag na voltooiing van onze productie. De meerprijs voor de spoedzending wordt tijdens het bestelproces apart vermeld.