Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Offerteaanvraag brochures / catalogi:

Om ervoor te zorgen dat wij u de beste drukkwaliteit voor zeer voordelige prijzen kunnen bieden, hebben wij onze productie zeer sterk geoptimaliseerd. Om die reden kunnen wij bij standaardartikelen als flyers, postkaarten, visitekaartjes, posters enz. alleen de in onze onlineshop beschikbare keuzemogelijkheden aanbieden.

Mocht u in ons uitgebreide assortiment niet het juiste product of de passende configuratie vinden, dan sturen wij u indien mogelijk graag een individuele offerte toe.

Gebruik voor brochures of catalogi het onderstaande formulier. Vul indien mogelijk alle velden in. Zo helpt u ons om uw aanvraag nog sneller te kunnen bewerken.

Offerte aanvragen voor andere producten stuurt u naar het volgende e-mailadres:
priceenquiry-int@onlineprinters.nl

Kleine tip
Als u inlogt, worden verschillende velden automatisch ingevuld.
Al uw rekeningen, opgeslagen als PDF files, vindt u nogmaals in uw online klantenaccount onder "besteloverzicht".

*

*

*

*

*  

*

* Verplichte velden

Drukklaar PDF-bestand
(geen open bestand, geen Word- en Powerpoint-bestand)

De door Onlineprinters GmbH geregistreerde aan personen gerelateerde gegevens en uw e-mailadres worden zonder uw toestemming uitsluitend gebruikt voor het afwikkelen van de overeenkomst en de behandeling van uw aanvragen. U heeft te allen tijde het recht op informatie, blokkering of wissen van deze gegevens. Meer informatie vindt u onder Privacy beleid.