Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

LEVERTIJD

De totale levertijd komt voort uit 

ontvangen betaling, ontvangen gegevens, productietijd en verzendtijd.

Hierbij moet het volgende in acht worden genomen: 

Ontvangen betaling: De overboeking is de enige betaalwijze, waarbij de productie pas na het ontvangen van de betaling begint. Houd hiermee rekening bij de berekening van eventuele termijnorders. 

Ontvangen gegevens: Zodra u alle gegevens met de functie "gegevens upload" heeft verzonden, moet u dit met de button "Voltooien" bevestigen. Pas dan kunnen de gegevens door ons voor de productie verder worden bewerkt. Indien de gegevens niet voldoen aan onze richtlijnen, kan dat vertragingen opleveren. 

Productietijd: Deze richt zich naar het desbetreffende artikel resp. uw selectie op de desbetreffende productpagina. Een overzicht vindt u ook in de rubriek Productietijden

Verzendtijd: De verzendtijd is afhankelijk van uw bestelling (standaard of spoed). Meer informatie vindt u op Verzending -> verzendinformatie.

Indien de bestelling, de ontvangst van betaling en gegevens op een werkdag vr 22:00 uur (MET) worden afgerond, telt deze werkdag bij de totale levertijd mee. Na 22:00 uur (MET) ontvangen bestellingen worden op de daaropvolgende werkdag behandeld. Bij de besteloptie met een bijzonder snelle productietijd is een ontvangst van de bestelling tot 08:00 uur (MET) beslissend.
Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, NIET zaterdag, zondag en feestdagen op de productielocatie. 


Voorbeeld: 

Bestelling van flyers A4 135g/m, standaardverzending, vr 22 uur (MET), betaling met creditcard, upload voltooid en afleveradres in Nederland: 

Productietijd 3-4 werkdagen
standaardverzending 2-3 werkdagen
 

Wanneer de opdracht op een maandag vr 22 uur (MET) wordt gegeven, verlaat uw drukwerk ons bedrijf op donderdag en is het uiterlijk op dinsdag bij u of bij uw klant.

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG