Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Fotobehang is een trend! Maar met het fotobehang uit de jaren 80, toen in veel woonkamers de zon achter palmen onderging, heeft deze moderne manier van wandvormgeving gegarandeerd niets te maken. Want individueel bedrukbaar fotobehang biedt hele nieuwe mogelijkheden om het interieur vorm te geven. Dat verhoogt de sfeer van interieurs enorm en daardoor krijgt de ruimte een indrukwekkende uitstraling. Of het nu als decoratief element in huis is of op kantoor, of als opvallend reclamemiddel in winkels, in de horeca of op beurzen – met fotobehang kunnen uw interieurs op professionele wijze worden vormgegeven en kunt u doelgericht accenten plaatsen. Elk fotobehang wordt exclusief voor u gemaakt en is absoluut uniek!

Ons fotobehang wordt gemaakt van hoogwaardig Erfurt vliesbehang, naar keuze in een zelfklevende uitvoering met een glad oppervlak of gegomd in een stemmige structuur. Dit bedrukken wij vierkleurig (4/0) met een milieuvriendelijke latexinkt. Het speciale drukproced garandeert een beeldscherpte met nauwkeurig weergegeven details en een getrouwe kleurweergave. Zo ontstaan wandafbeeldingen met een schitterende glans. Fotobehang is kleur- en lichtecht, PVC-vrij, ademend en geurneutraal en daarom uitstekend geschikt voor allerlei verschillende interieurs. Fotobehang is verkrijgbaar in verschillende formaten voor de afmetingen van uw wand: In verschillende breedtes van 72 tot 360 cm en in twee verschillende hoogtes van 270 en 360 cm kan elk motief aan de gewenste afmetingen worden aangepast. Ons fotobehang is vorm- en scheurvast en kan gemakkelijk worden verwerkt met in de handel gebruikelijke vlieslijm. Daarvoor hoeft u geen vakman te zijn!

Breng uw favoriete motief op de muur aan en ontwerp uw eigen persoonlijke fotobehang: Gewoon het gewenste motief uploaden, het juiste formaat selecteren, klaar! Overtuig uzelf van de veelvuldige mogelijkheden in onze onlineshop en word creatief!


© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG