Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Juist aan het eind van het jaar is het weer tijd om 'dankjewel' te zeggen voor de succesvolle samenwerking, het vertrouwen van uw klanten of de hulp van goede vrienden. Exclusief voor u hebben wij veel aantrekkelijke kerstmotieven ontworpen, waarmee u uw kerstpost individueel kunt vormgeven. Onderstreep uw woorden met het bijpassende design en verras uw vrienden, klanten en zakenpartners met persoonlijke en individueel vormgegeven kerstpost!

Onze hoogwaardige kerstkaarten in de formaten DIN-A6 of DIN-lang (staand en liggend) bedrukken wij vierkleurig (4/4) op verschillende papiersoorten, zoals 280 g/m2 Chromokarton, 250 g/m2 CHROMOLUX Pearl, Magic Chrome of Sinarlux wit. U heeft de keuze uit verschillende veredelingen, zoals glanzende UV-lak evenals een matte of glanzende cellofaanlaag. Optioneel kunt u er meteen neutrale enveloppen met een grijze binnendruk van zijdepapier en spits toelopende klep bijbestellen.

Voldoende ruimte voor iets langere en individuelere teksten biedt ons feestelijk vormgegeven briefpapier in het formaat DIN-A4. Breng uw persoonlijke waardering voor vrienden, familieleden, klanten en zakenpartners onder woorden, omhuld door een bijpassende aflopend bedrukte envelop in het formaat DIN-lang. Voor uw bestelling kunt u kiezen uit alle beschikbare papiervarianten en extra opties. Briefpapier en enveloppen zijn ook geschikt voor laser- of inkjetprinters.

Ontwerp de kerstpost die perfect bij u past en stuur uw vrienden en klanten uw eigen, geheel persoonlijke kerstwensen. U kunt de gewenste lay-outtemplates nu al gratis downloaden en individueel vormgeven met uw eigen tekst of logo. Vervolgens selecteert u in onze shop het gewenste product en uploadt u het bestand dat klaar is om te worden gedrukt. Bestel het drukwerk voor uw kerstpost op tijd en geniet van de voorpret ter voorbereiding op het kerstfeest!


© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG