Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Vanaf nu kunnen onze zakelijke en particuliere klanten in Belgi en Luxemburg drukwerk eenvoudig en gemakkelijk bestellen in de taal van hun voorkeur. Want de juiste manier van aanspreken geeft zekerheid bij het online kopen. In onze nieuwe onlineshops www.onlineprinters.be en www.onlineprinters.lu vindt u een breed assortiment hoogwaardig en voordelig drukwerk zoals flyers, visitekaartjes, brochures of affiches tot en met grootformaat reclamesystemen zoals rollups, textielposters, banners, vlaggen, reclameborden en nog veel meer. Zo kunnen onze klanten op www.onlineprinters.be voortaan kiezen tussen het Frans of het Nederlands. Op www.onlineprinters.lu kunnen onlinekopers hun drukwerk vanaf nu bestellen in het Frans of Duits. Een klant in Belgi, die tot nog toe in onze Nederlandse onlineshop heeft besteld, wordt voortaan door middel van Geo-IP automatisch naar de Belgische onlineshop geleid. Daar heeft hij of zij de mogelijkheid om te kiezen uit de gewenste taal, het Frans of het Nederlands. Hiervoor hoeft hij of zij zich alleen maar in de Belgische onlineshop aan te melden met het bestaande wachtwoord en de gebruikersnaam.

Bovendien staat u natuurlijk ook een perfecte klantenservice te wachten. Bij vragen over producten en bestellingen staat een deskundig, meertalig supportteam ook in de desbetreffende taal tot uw beschikking om u het best mogelijk advies te kunnen bieden. Dat betekent een nog grotere nabijheid tot de klant. Onze medewerkers zijn blij met uw suggesties op info(at)onlineprinters.be en info(at)onlineprinters.lu. Een betrouwbare transporteur brengt het vervaardigde drukwerk zo snel mogelijk naar het gewenste adres, en wel gratis bij de standaardverzending, maar op verzoek ook rechtstreeks naar uw eindklanten.

Neem eens een kijkje in onze nieuwe onlineshops www.onlineprinters.be en  www.onlineprinters.lu. Wij verheugen ons op u!

Meer informatie vindt u in ons persbericht.

 


© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG