Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Kalenders zijn een populair en efficiŰnt reclamedium. Onze hoogwaardig bedrukte kalenders zijn mooie en praktische metgezellen voor het hele jaar. Individueel met uw logo bedrukt, zullen uw klanten u goed onthouden en hebben altijd een overzicht van alle afspraken.

Een absolute klassieker in de bedrijfsreclame en een ideaal relatiegeschenk zijn onze grootformaat wandplanners. In formaten van DIN-A0 tot DIN-B2 heeft u altijd een goed overzicht over het hele jaar. Wij bedrukken deze eenzijdig vierkleurig in de meest uiteenlopende gramsgewichten van 80 g/m2 recycling- tot en met 300 g/m2 kunstdrukpapier in een zeer hoge offsetkwaliteit. Onze meerzijdige tafelkalenders met ge´ntegreerde rugsteun kunnen gemakkelijk worden neergezet en plaatsen uw reclame permanent onder de aandacht van uw klanten. In verschillende formaten en papiervarianten bedrukken wij deze vierkleurig naar wens met 13 of 14 vel. Door de wire-o binding in de kleuren zwart, wit of zilver kunnen de bladen gemakkelijk worden omgeslagen. Een populaire give-away is onze praktische zakkalender. Die wordt graag meegenomen, want hij past in elke portemonnee en is zo altijd binnen handbereik. Hiervoor bedrukken wij 400 g/m2 kunstdrukpapier 4/4-kleurig, de dubbelzijdige cellofaanlaag zorgt voor een optimale oppervlaktebescherming. Optioneel is deze ook verkrijgbaar met rondhoeking.

Een individuele metgezel gedurende het hele jaar is onze meerzijdige muurkalender. Met eigen motieven enkel- of dubbelzijdig, vierkleurig in een zeer hoge kwaliteit bedrukt, geeft u uw reclameboodschap extra uitdrukkingskracht. Door de hoogwaardige wire-o binding in verschillende kleuren kunnen de maandbladen gemakkelijk worden omgeslagen, optioneel ook met kalenderhaakje. Een voordelig alternatief en helemaal nieuw in ons assortiment zijn onze kalenders met lijmbinding in de formaten DIN-A6 tot DIN-A3. De afzonderlijke vellen kunnen netjes worden afgescheurd. Om ervoor te zorgen dat de kalender gemakkelijk kan worden opgehangen, heeft deze een perforatie in het midden. Op 135 g/m2 of 170 g/m2 kunstdrukpapier komen uw motieven bijzonder hoogwaardig tot hun recht. De gladde strijklaag zorgt voor een uitstekende kleurweergave. Onze kalenders zijn al verkrijgbaar in kleine oplagen vanaf 10 exemplaren.

Nu al stellen wij u kant-en-klare kalendertemplates gratis ter beschikking om te downloaden. Daarmee kunt u heel eenvoudig uw individuele kalender vormgeven. Denk op tijd aan uw relatiegeschenken en plan nu al uw afspraken, projecten, beurzen en acties in 2013.


© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG