Klantenservice:  020 262 19 19   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Brochures hebben nog steeds een vaste plaats onder de reclamemiddelen. Een aantrekkelijke vormgeving en een hoogwaardige druk maken van uw product- of bedrijfsbrochure een sterk marketinginstrument van blijvende waarde en geven uw reclame-uiting duurzaam gewicht. Of het nu gaat om bedrijfs- of imagebrochures, reclamefolders, klantenmagazines, presentatiestukken, verslagen, verenigingstijdschriften of CD-boekjes, er is nauwelijks een reclamemiddel zo flexibel inzetbaar en tevens uiterst variabel, want vanaf 8 pagina's tot dikkere magazines is alles mogelijk. Juist voor kleinere hoeveelheden informatie bieden geniete brochures een ideale mogelijkheid om de inhoud hoogwaardig en voordelig te presenteren.

Wij drukken het binnenwerk van de brochures op kunstdruk-, offset- of recyclingpapier in papierdiktes van 80 g/m2 tot 170 g/m2. Afhankelijk van het gramsgewicht zijn maximaal 128 pagina's mogelijk. Voor de omslag heeft men de keus uit verschillende materiaaldiktes van 135 g/m2 tot 300 g/m2 kunstdrukpapier. Omslag en binnenwerk kunnen naar believen worden gecombineerd. Wij bedrukken beiden 4/4-kleurig in een hoogwaardige offsetkwaliteit, optioneel ook 1- of 5-kleurig met speciale kleuren in formaten van DIN-A6 tot DIN-A3 evenals in vierkante formaten. Bovendien verhoogt een veredeling van de omslag met een cellofaanlaag, UV- of reliflak de waarde van uw brochure en zorgt voor een bijzondere look. De rug van de brochures wordt naar keuze geniet met twee of vier nietjes. Optioneel kan deze ook worden voorzien van een binding die bestaat uit 2 of 4 oognieten. Zo kunnen bijvoorbeeld productpresentaties of prijslijsten heel eenvouding in ordners of hangmappen worden opgeborgen.

Wij hebben ons machinepark uitgebreid en onze productieprocessen geoptimaliseerd. Door de aanschaf van een extra 8 kleuren-drukmachine van Heidelberg en een nieuwe verzamelhechter kunnen wij geniete brochures nu nog voordeliger produceren. Daarvan profiteren natuurlijk ook onze klanten, want wij hebben onze prijzen langdurig met 20 % verlaagd! Ook de toeslagen voor kortere productietijden (3-4 werkdagen en 1-2 werkdagen) werden duidelijk verlaagd, en wel voor alle formaten en papiersoorten!

Hoogwaardige brochures hoeven dus niet duur te zijn. Laat een blijvende indruk achter en overtuig uzelf van de grote verscheidenheid van materialen en mogelijkheden in onze onlineshop!


© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG